ПРАВИЛА ЗА КОЛАЧИЊА

Оваа страница е наменета и се однесува околу нашата политика за колачиња.

Во продолжение  Ви го објаснуваме начинот на нивна обработка и каков вид на контрола вие имате над нив.

Кога ја прегледувате нашата содржина, сите информации за вашето пребарување преку различни уреди (компјутер, таблет, паметен телефон и сл.) можат да бидат зачувани во датотеките на „колачиња“ кои се поставени на вашиот уред. Оваа политика всушност содржи информации за изворот и употребата на овие информации за пребарување и за вашите права во врска со ова, особено за вашите права за  одбивањето на колачиња. Оваа политика важи и за информациите што ги собираме кога пристапувате на оваа веб-страница преку рекламна содржина што ја дистрибуираме на веб-страници и апликации на трети лица.