Juke

crossover coupe

НОВИОТ NISSAN JUKE ЗА 17.990‎€

Понуда на месецот Nissan Micra

Специјална понуда на NISSAN возила од залиха

NISSAN MICRA за 14.500€

Специјална понуда Qashqai - 1

СПЕЦИЈАЛНА ПОНУДА НА NISSAN QASHQAI ВОЗИЛА ОД ЗАЛИХА

СПЕЦИЈАЛНА ЦЕНА ОД 22.100€

Специјална понуда Qashqai - 2

СПЕЦИЈАЛНА ПОНУДА НА NISSAN QASHQAI ВОЗИЛА ОД ЗАЛИХА

СПЕЦИЈАЛНА ЦЕНА ОД 23.700€

Специјална понуда NISSAN X-TRAIL

СПЕЦИЈАЛНА ПОНУДА НА NISSAN X-TRAIL ВОЗИЛА ОД ЗАЛИХА

СПЕЦИЈАЛНА ЦЕНА ОД 38.000 €

X-trail-ponuda New

1.7 DCI 150Hp N-CONNECT / 4WD N – CONNECT

X – TRAIL ЗА 29.800€


ВОЗИЛА

НОВАТА MICRA

ЗАПОЗНАЈТЕ СЕ СО СВОЈОТ СОЈУЗНИК

ВЕЌЕ ОД

Сега веќе од

948.600 ден

НОВАТА MICRA

Новиот Juke

Спортски Crossover coupe

ВЕЌЕ ОД

Веќе од

1.171.800 ден

Новиот Juke

Новиот Nissan Qashqai

УЛТИМАТИВЕН ГРАДСКИ CROSSOVER

ВЕЌЕ ОД

Веќе од

1.425.380 ден

Новиот NISSAN QASHQAI

Новиот NISSAN X-TRAIL

СОЗДАДЕН ЗА ЦЕЛОТО СЕМЕЈСТВО

ВЕЌЕ ОД

Сега веќе од

2.039.180 ден

X-Trail

НОВАТА NAVARA

МОЌНОСТ ВО ИЗОБИЛСТВО

ВЕЌЕ ОД

Сега веќе од

2.132.180 ден

НОВАТА Navara

ДОЖИВЕЈТЕ ГО NISSAN

Tехнологија

ПАМЕТНО ВОЗЕЊЕ НИЗ ЖИВОТОТ

ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ