VehiclesTest

VehiclesTest

VehiclesTest

7
Popular

НОВАТА MICRA

ЗАПОЗНАЈТЕ СЕ СО СВОЈОТ СОЈУЗНИК

Сега веќе од

948.600

НОВАТА MICRA

JUKE

КОМПАКТЕН КРОСОВЕР СО ВРВЕН ДИЗАЈН

Сега веќе од

1.187.300

Juke

Новиот Nissan Qashqai

УЛТИМАТИВЕН ГРАДСКИ CROSSOVER

Сега веќе од

1.425.380

Новиот Qashqai

Новиот NISSAN X-TRAIL

СОЗДАДЕН ЗА ЦЕЛОТО СЕМЕЈСТВО

Сега веќе од

2.039.180

X-Trail

НОВАТА NAVARA

МОЌНОСТ ВО ИЗОБИЛСТВО

Сега веќе од

2.132.180

НОВАТА Navara