НОВАТА MICRA

ЗАПОЗНАЈТЕ СЕ СО СВОЈОТ СОЈУЗНИК

Već od

Сега веќе од

948.600 KM

НОВАТА MICRA

Новиот Juke

Спортски Crossover coupe

Već od

Веќе од

1.171.800 KM

Новиот Juke

Nissan Qashqai

УЛТИМАТИВЕН ГРАДСКИ CROSSOVER

Već od

Веќе од

1.425.380 KM

NISSAN QASHQAI

Новиот NISSAN X-TRAIL

СОЗДАДЕН ЗА ЦЕЛОТО СЕМЕЈСТВО

Već od

Сега веќе од

2.039.180 KM

X-Trail

НОВАТА NAVARA

МОЌНОСТ ВО ИЗОБИЛСТВО

Već od

Сега веќе од

2.132.180 KM

НОВАТА Navara