Nissan Македонија

nissan juke

НОВ NISSAN JUKE

Компактен хибриден теренец

ОТКРИЈТЕ ПОВЕЌЕ

Nissan Qashqai

NISSAN QASHQAI e-POWER

Полнете бензин, возете на струја. Пробајте го новиот погон e-POWER.

ОТКРИЈТЕ ПОВЕЌЕ

Sivi Nissan X-Trail

NISSAN X-TRAIL e-POWER

Електрифициран семеен кросовер

ОТКРИЈТЕ ПОВЕЌЕ

ЦЕЛА НАША ПАЛЕТАВо широк асортиман на возила, од градски автомобили со бензин до електрични теренци, сигурно ќе најдете Nissan што ги исполнува сите ваши барања.

ОТКРИЈТЕ ГИ НАШИТЕ МОДЕЛИ

Паметна иновација која ќе ве однесе во иднината

Паметна иновација која ќе ве однесе во иднината

Паметна иновација која ќе ве однесе во иднината

Откријте повеќе

Откријте повеќе

Откријте повеќе

Отсега можете да ја пребарувате нашата понуда од удобноста на вашиот дом

Отсега можете да ја пребарувате нашата понуда од удобноста на вашиот дом

Отсега можете да ја пребарувате нашата понуда од удобноста на вашиот дом

Човек кој гледа во телефонот


Фотографиите на веб-страницата www.nissan.mk се симболични и служат исклучиво за информативни цели. Сите податоци и информации прикажани на веб-страницата и во документите се привремени и предмет на промена. Го задржуваме правото на грешки во текстот. Поради последиците од глобалниот недостиг на полупроводници, некои елементи на опремата прикажани на веб-страницата и во брошурата моментално не се достапни. Во сегашните услови, тешко е да се предвиди достапноста на специфичните елементи на опремата, кои можеби не можат да се добијат во конкретниот случај поради глобалниот недостиг на полупроводници. За најновите информации, обратете се до најблискиот овластен застапник.

 

⁽¹⁾ Одговорност на возачот е да остане буден, безбеден и да одржува контрола над возилото во секое време. Системите за помош на возачот имаат ограничувања на брзината и други ограничувања и не треба да се потпираат само на нив. За повеќе информации, видете го прирачникот за сопственици или посететестраница.

 

⁽²⁾ За да ги користите услугите на NissanConnect, мора да имате паметен телефон со iOS или Android и SIM-картичка со договорна услуга за податоци обезбедена од вашиот избран мобилен оператор. Преземете ја бесплатната апликација NissanConnect Services и потоа креирајте корисничка сметка. Најавете се користејќи го вашето корисничко име и лозинка за да го поврзете вашиот паметен телефон со возило што поддржува услуги на NissanConnect. Достапноста на сите услуги зависи од покриеноста на мобилната мрежа. Апликацијата NissanConnect Services е достапна по третата година од претплатата со дополнителни трошоци. За повеќе информации, посетете ја nissan.mk или контактирајте со вашиот локален продавач на Nissan.