ЗА NISSAN

NISSAN МАКЕДОНИЈА

NISSAN МАКЕДОНИЈА

Светски. Космополит. Авантуристички. Всушност, секогаш со радост стекнуваме нови пријатели.

Во 1999 година, склоповме сојуз со Renault, а од 2004 година, во склоп на таа соработка, Renault го превзеде увозот и дистрибуцијата на возилата Nissan за Македонија.

Со други зборови - во нашиот однос, природно настапи нова фаза по дистрибутивните договори помеѓу Рено и NISSAN во Европа, Азија и Океанија, Латинска Америка, Мароко и во Средна Европа. Принципот на алијансата е да се потпира на партнерот кој е подобро поставен во одредена држава.

Во меѓувреме, на македонскиот пазар пуштивме многу прекрасни модели во сите класи во кои е застапен NISSAN: градски автомобили, џипови, теренци, спортски автомобили.