Специјална понуда

Секогаш повеќе

NISSAN QASHQAI 1.3 DIG-T 160 HP ACENTA
За 22.990 €*

 

  • Систем за избегнување фронтален удар
  • Предупредување при ненамерно напуштање на сообраќајна лента
  • Панорамски стаклен кров со хромирани кровни носачи
  • Nissan интелигентен надзор на шасија - Active Ride Control, Active Trace Control
  • Задна камера за паркирање и паркинг сензори
  • Apple CarPlay & Android Auto
  • 17" алуминиумски фелни

*1.425.380 ден.

ПРЕВЗЕМИ ГО ЦЕНОВНИКОТ ЗА МОДЕЛОТ

ЗАКАЖИ ТЕСТ ВОЗЕЊЕ

ДОЗНАЈ ПОВЕЌЕ ЗА NISSAN QASHQAI