Специјална понуда

Секогаш повеќе

1.5 DCI 115 HP ACENTA SUN ROOF SAFETY SHIELD

РЕДОВНА ЦЕНА: 29.340€**

ЦЕНА СО ПОПУСТ: 24.490€*

 

Комплетно опремен:

  • Панорамски стаклен кров со хромирани кровни носачи
  • Систем за избегнување фронтален удар
  • Предупредување при ненамерно напуштање на сообраќајна лента
  • Препознавање на сообраќајни знаци
  • Автоматско палење на долги светла
  • Задна камера за паркирање и паркинг сензори напред и позади
  • Apple CarPlay & Android Auto можност за пресликување на телефонот
  • Nissan интелигентен надзор на шасија - Active Ride Control, Active Trace Control
  • 17’’ алуминиумски фелни
  • Металик боја

(CO2 100 GR/KM, потрошувачка: 3,8l/100km) 

 

**1.819.080 ден.
  *1.518.380 ден.

ПРЕВЗЕМИ ГО ЦЕНОВНИКОТ ЗА МОДЕЛОТ

ЗАКАЖИ ТЕСТ ВОЗЕЊЕ

ДОЗНАЈ ПОВЕЌЕ ЗА NISSAN QASHQAI