Специјална понуда

Секогаш повеќе

NISSAN QASHQAI со новиот мотор 1,5 DCI 115KS (CO2 100 GR/KM, потрошувачка: 3,8l/100km)
БОГАТА ОПРЕМА СО ГРАТИС ПАКЕТ ВО ВРЕДНОСТ ОД 4.850 €*

 

  • Панорамски стаклен кров со хромирани кровни носачи
  • Nissan интелигентен надзор на шасија - Active Ride Control, Active Trace Control
  • Apple CarPlay & Android Auto можност за пресликување на телефонот
  • Металик боја
  • 17 алуминиумски фелни
  • Систем за избегнување фронтален удар
  • Предупредување при ненамерно напуштање на сообраќајна лента
  • Препознавање на сообраќајни знаци
  • Автоматско палење на долги светла

*300.700ден.

ПРЕВЗЕМИ ГО ЦЕНОВНИКОТ ЗА МОДЕЛОТ

ЗАКАЖИ ТЕСТ ВОЗЕЊЕ

ДОЗНАЈ ПОВЕЌЕ ЗА NISSAN QASHQAI