УЛТИМАТИВЕН ГРАДСКИ CROSSOVER

Новиот Nissan Qashqai

Uvodna
ДО 5,8
Комбинирана потрошувачка на гориво L/100км
ДО 5,8
ДО 163KS
НАЈГОЛЕМА СИЛА
ДО 163KS
5
БРОЈ НА СЕДИШТА
5

Новиот Nissan Qashqai

СУПЕРИНТЕЛИГЕНТЕН SUV

Прекрасна интелегенција. Доказ за тоа е елеганцијата и префинетиот ултимативен дизајн  на градскиот  кросовер. Новиот  Nissan Qashqai е спој на изглед од кој ви запира здивот и аеродинамични особини кој пак ќе ви овозможат најдобро искуство во градско возење.

IntExt IntExt
ЕЛЕГАНТЕН И УБАВ
НАДВОРЕШЕН И ВНАТРЕШЕН ИЗГЛЕД

Благодарејќи на многу впечатливи измени во дизајнот, вклучително предната маска V-motion , редизајниран капак на моторот и раскошни нови седишта, Qashqai никогаш не изгледал подобро и не овозможувал подобро чувство зад управувачот.

Nissan Интелигентна Мобилност
Бидете дел од новата ера
Nissan Интелигентна Мобилност

Nissan Интелигентниот Систем за помош при возење ќе го смени стилот на вашето возење и ќе ве зближи со вашиот автомобил.

НАПРЕДНА ТЕХНОЛОГИЈА
РАЗБУДЕТЕ ГИ СЕТИЛАТА
НАПРЕДНА ТЕХНОЛОГИЈА

Nissan-овата паметна мрежа и вашиот аудио систем Bose*Premium ќе го направи секое ваше патување вистинско уживање.

ИНТУИТИВНИ ПЕРФОРМАНСИ
ПОВТОРНО РАЗБУДЕТЕ ЈА СТРАСТА ВО ВАС
ИНТУИТИВНИ ПЕРФОРМАНСИ

Уживајте во секое движење: со  интелигентните  Nissan технологии за помош при возење повторно ќе се заљубите во возењето.

ПРОДОЛЖЕТЕ СО ИСТРАЖУВАЊЕ