NISSAN ПАКЕТ НА ПЕРСОНАЛИЗАЦИЈА

ПРЕПОЗНАТЛИВ КАРАКТЕР

Бидете препознатливи. Бидете страствени. Бидете иновативни. Вашиот Qashqai со ваша лична персонализација преку пакетите и дополнителната опрема.

image section 1

БИДЕТЕ УНИКАТНИ

ELEGANCE ПАКЕТ

Изразете го стилот  со украсен профилен преден браник во хромирана или црна варијанта, достапен со пакетот Elegance.

slider
 
slider
 
slider
 
slider
 
slider
 

ОСВОЈТЕ СО СВОЈОТ СТИЛ

CROSSOVER ПАКЕТ

Покажете ја својата префинета страна  со заштита на подвозјето во хромирана или glossy црна боја, достапно со Crossover пакетот.

slider 2
 
slider 2
 
slider 2
 
slider 2
 
slider 2
 

ХРОМ ИЛИ ЦРНО

КОЈ Е ВАШИОТ SUV СТИЛ?

Елегантен или динамичен, моќен или едноставен - или помалку  и по нешто од сите карактеристики? Одберете пакет кој вас најдобро ве претставува и дополнително, нагласете го уникатниот изглед на  Nissan.

IntExt IntExt

ХРОМ

Капаци за ретровизори од хром
Капаци за ретровизори од хром

KE960-4E500

Заштитни странични лајсни, хром
Заштитни странични лајсни, хром

KE760-4E50C

19" WIND темно сиви дијамантски изработки
19" WIND темно сиви дијамантски изработки

KE760-4E400DS

УКРАСЕН ПРОФИЛ НА ПРЕДНИОТ БРАНИК, ХРОМ
УКРАСЕН ПРОФИЛ НА ПРЕДНИОТ БРАНИК, ХРОМ

KE610-HV03C

Украсен профил на задното стакло, хром
Украсен профил на задното стакло, хром

KE791-4E55C

 

Украсен профил на багажникот, хром
Украсен профил на багажникот, хром

KE791-4E52C

ЦРНА БОЈА

Заштитни странични лајсни, црна боја
Заштитни странични лајсни, црна боја

KE760-HV50B

19" WIND Алуминиумски фелни, црна боја
19" WIND Алуминиумски фелни, црна боја

KE409-4E400BZ

Украсен профил на задното стакло, црна боја
Украсен профил на задното стакло, црна боја

KE791-HV57N

Украсен профил на багажникот, црна боја
Украсен профил на багажникот, црна боја

KE791-HV52N

Стилски плочи на задниот браник, црна боја
Стилски плочи на задниот браник, црна боја

KE791-HV08A

Капаци за ретровизори, црна боја
Капаци за ретровизори, црна боја

Капаци за ретровизори KE960-HV00N
Црна Glossy KE960-4E5BZ

ПРЕПОЗНАТЛИВИ КАРАКТЕРИСТИКИ

АЛУМИНИУМСКИ ФЕЛНИ

Бидете поинакви од останатите со помош на новиот комплет алуминиумски фелни.

IBISCUS
IBISCUS
WIND
WIND
SNOWFLAKE
SNOWFLAKE
LAZER
LAZER
image section 2
ЦРНО & БЕЛО

Впечатлив 19" Ibiscus дизајн

19" двобоен KE409-HV400BI
19" сребрен KE409-4C400
19" црн KE409-4C400BZ
19"темно сиви дијамантски изработки KE409-4C400DS
19" бисерно бели дијаманстски изработки KE409-4C400

ПРЕЗЕМЕТЕ СЛЕДНИ ЧЕКОРИ

ПРОСТОР ЗА СКЛАДИРАЊЕ КОЈ ОДГОВАРА НА ВАШИТЕ ПОТРЕБИ

КРОВНА КУТИЈА

Имајте повеќе простор со помош на Qashqai кровната кутија достапна во три величини.

IntExt 2 IntExt 2

ГОЛЕМА KE734-630BK: ОБЕМ(L): 630 / ДОЛЖИНА: 2100 / ШИРИНА: 900 / ВИСИНА: 420 / KG: 17,5 /

СРЕДНА KE734-480BK: ОБЕМ(L): 480 / ДОЛЖИНА: 1900 / ШИРИНА: 800 / ВИСИНА: 400 / KG: 15 /

МАЛА KE734-380BK: ОБЕМ(L): 380 / ДОЛЖИНА: 1900 / ШИРИНА: 800 / ВИСИНА: 400 / KG: 15 /

 

Одберете го Вашиот Qashqai комплет

Одберете го Вашиот фаворит

Надворешен изглед

performer slider - 1
Странични заштитни лајсни

Бисерно бела боја KE760-4E52Q

Сива боја KE760-4E52G

Црна боја KE760-4E52B

Во боја по желба KE760-4E52H

performer slider - 1
Алуминиумски прагови на вратите

KE543-HV560

performer slider - 1
Осветлени заштитни прагови

Осветлени прагови од алуминиум KE967-HV540

Осветлени прагови во црна боја KE967-HV541

performer slider - 1
Странични прагови

Од челик KE543-4E510

Осветлени KE543-4E530

performer slider - 1
Заштитна фолија

Предна KE537-HV510

Заден браник KE537-HV570

performer slider - 1
Горна заштита на багажникот

KE620-HV000

performer slider - 1
Осветлување на просторот околу автомобилот

KE295-4E00101

performer slider - 1
Капаци за ретровизори, Glossy црна боја

KE960-HV00N Glossy црна боја

KE960-4E5BZ Црна металик боја

performer slider - 1
Стилски плочи на задниот браник, бисерно бела боја

KE791-HV08C

performer slider - 1
Украсен профил на задниот браник

Хром - KE791-HV59C

Црна боја - KE791-HV59N

performer slider - 1
Украсен профил на багажникот

KE791-HV52N

Внатрешност

performer slider - 2
Луксузни патосници

KE745-HV081

За опцијата Bose KE745-HV082

performer slider - 2
Патосници од велур

KE745-HV001

performer slider - 2
Гумени патосници

KE748-4E289

За опцијата Bose KE748-HV289

performer slider - 2
USB приклучок

KE930-HV500

performer slider - 2
Држач за паметен телефон

KS289-AVMBL

performer slider - 2
Држач за таблет, црна боја

KS289-TH0BL

performer slider - 2
Детска масичка

KE870-4E000

performer slider - 2
LED светла

6 светла: 2 x C5W i 4 x W5W по возило

За W5W LED Bulb: KE262-999W0

За C5W LED Bulb: KE262-999C0

performer slider - 2
LED светла во багажникот

LED светла во багажникот KE262-HV50A

performer slider - 2
Амбиентално осветлување на ентериерот

Амбиентално осветлување на ентериерот KE630-HV51A

performer slider - 2
Целосна заштита на багажникот

KS965-HV5E0

Превоз

performer slider - 3
Кука за влечење, фиксна

KE500-4E520

performer slider - 3
Монтажна кука за влечење

KE500-4E530

performer slider - 3
TEK 7 - пински за монтажна кука за влечење

KE500-4E207

performer slider - 3
TEK 13 - пински за монтажна кука за влечење

KE500-HV500

performer slider - 3
Алуминумски носачи

Челик KE730-4E500

Алуминиум KE730-4E510

performer slider - 3
Кровни носачи за скии - 6 пара

KE738-99996

performer slider - 3
Кровен носач за велосипед

KE738-80010

performer slider - 3
Носач за велосипеди на преклопување, 2 велосипеди

KE738-70207

performer slider - 3
Носач за велосипеди, на преклопување - 3 велосипеди

KS738-71313

performer slider - 3
Носач за велосипеди, висечки – 4 велосипеди

KS738-75400

Сигурност

performer slider - 4
Прва помош, тврда кутија

KE930-00008

performer slider - 4
Прва помош, мека кутија

KE930-00007

performer slider - 4
Триаголник за предупредување - 2

KE930-00012

ПРОНАЈДЕТЕ ГО СВОЈОТ QASHQAI ПОТПИС

Исконтактирајте го официјалниот импортер за официјална понуда на дополнителна опрема.

NISSAN БУТИК
ПОГЛЕДНЕТЕ ЈА НАШАТА ПОНУДА

Qashqai стилот е начин на живот.  Излезете од рамките на вашето возило и откријте ја нашата понуда на опрема изработена по мерка. Ништо не може да се спореди со чувството на вклопување заедно со околината. Проверете ја достапноста кај вашиот концесионер.

ПРОДОЛЖЕТЕ СО ИСТРАЖУВАЊЕ