11 БОИ ЗА УНИКАТЕН ГРАДСКИ NISSAN QASHQAI СТИЛ

Image Section

ЛУКСУЗЕН РЕДИЗАЈН

ДИНАМИЧЕН НАДВОРЕШЕН ДИЗАЈН

Острите LED светла, фелните и смелата предна решетка го прават QASHQAI софистициран и динамичен теренец кој одликува и со  градска привлечност.

Надворешен дизајн - слика
ЕЛЕГАНТЕН И СПОРТСКИ ИЗГЛЕД
ЕЛЕГАНТЕН И СПОРТСКИ ИЗГЛЕД

Од спектакуларен преден крај со карактеристичната предна маска V-Motion до внимателно изработените LED задни светла, изгледот на Nissan Qashqai зрачи со енергија.

НОВИ СЈАЈНИ ПРЕДНИ СВЕТЛА
НОВИ СЈАЈНИ ПРЕДНИ СВЕТЛА

Новиот дизајн на фаровите со впечатливи LED светла за дневно возење ќе ве воодушеви.

РЕДИЗАЈНИРАНИ АЛУМИНИУМСКИ ФЕЛНИ
РЕДИЗАЈНИРАНИ АЛУМИНИУМСКИ ФЕЛНИ

Три смели нови дизајни на алуминиумски тркала, вклучувајќи и 19-инчни фелни придонесуваат да вашиот нов Qashqai зрачи со уникатност.

ЗАВРШНИ ЛУКСУЗНИ ДЕТАЛИ
ЗАВРШНИ ЛУКСУЗНИ ДЕТАЛИ

Новите  ретровизори со сребрени декорации и кровниот носач во најбогатиот пакет на опрема  Tekna+  сигурно ќе Ви овозможи да се различувате од сите останати учесници на патот.

ВРВЕН КВАЛИТЕТ И УДОБНОСТ

ВРВЕН ДИЗАЈН НА ВНАТРЕШНОСТА

Внатрешноста на овој ултимативен  градски кросовер е совршено прилагодена за уште поголема удобност, прецизност и забава.

Внатрешен дизајн - слика

ОТРИЈТЕ ГО PREMIUM ВНАТРЕШНОТО УРЕДУВАЊЕ

ТЕМНОСИВА / ЦРНА ТКАЕНИНА

ТЕМНОСИВА / ЦРНА ТКАЕНИНА

ТЕМНОСИВА ТКАЕНИНА

ТЕМНОСИВА ТКАЕНИНА

ГРАФИТНА КОЖА

ГРАФИТНА КОЖА

PREMIUM NAPPA КОЖА ЦРНА БОЈА

PREMIUM NAPPA КОЖА ЦРНА БОЈА

PREMIUM NAPPA КОЖА ВИОЛЕТОВА БОЈА

PREMIUM NAPPA КОЖА ВИОЛЕТОВА БОЈА

ТЕМНОСИВА / ЦРНА ТКАЕНИНА
ТЕМНОСИВА / ЦРНА ТКАЕНИНА
Достапно на ниво на опрема Visia и Acenta
ТЕМНОСИВА ТКАЕНИНА
ТЕМНОСИВА ТКАЕНИНА
Достапно на ниво на опрема N-Connect
ГРАФИТНА КОЖА
ГРАФИТНА КОЖА
Достапно на ниво на опрема N-Connect (по избор) и Tekna
PREMIUM NAPPA КОЖА ЦРНА БОЈА
PREMIUM NAPPA КОЖА ЦРНА БОЈА
Достапно на ниво на опрема Текna
PREMIUM NAPPA КОЖА ВИОЛЕТОВА БОЈА
PREMIUM NAPPA КОЖА ВИОЛЕТОВА БОЈА
Достапно на ниво на опрема Текna

Прикажаните слики се само илустрација. Во некои случаи, тие не го претставуваат возилото наменето за македонскиот пазар и не го  покажуваат специфичниот модел, опрема во пакувањето или специјалната понуда. Прикажаната опрема може да не е достапна или да е ограничена на специфичен пакет на опрема.