ThumbsHighlight
BOSE® PERSONAL® PLUS HEADRESTS

UltraNearField потпирачи за глава, звучници сместени на потпирачите за глава кои Ве обвитуваат со звук од 360 степени. Ќе посакате да никогаш не го напуштите вашиот нов Nissan JUKE.

ThumbsHighlight
ВАШИОТ ЛИЧЕН ПРОСТОР

Новиот Nissan JUKE, револуционерен дизајн фокусиран и на ентериерот на кокпитот. Фантастичен дизајн на инструмент таблата, новиот Nissan Juke во центарот на возбудливите перформанси, истовремено е просторен, доволно полн со воздух и со одлична прегледност.  

INTELLIGENT INTEGRATION - ИНТЕЛИГЕНТНА ИНТЕГРАЦИЈА

ПОВРЗЕТЕ СЕ СО ВАШИОТ СВЕТ

Новиот Nissan JUKE со вграден систем за навигација NissanConnect кој користи најсовремена технологија. Покрај тоа, апликацијата NissanConnect Ви овозможува пристап до сите NissanConnect услуги, како Apple CarPlay ™, Google Home, па дури и Wi-Fi се со цел подобро информирање, забава и ажурирање на сите информации. Интелегентната интеграција на Nissan Ве одржува во синхронизација со светот околу Вас.

БЕСПРЕКОРНА ПОВРЗАНОСТ

Apple CarPlay™ или Android Auto™ интегрирајте го Вашиот паметен телефон во возењето – за едноставно и сигурно патување. Вашиот нов Nissan JUKE може да дејствува и преку Wi-Fi, дозволувајќи Ви да се поврзете со дури осум одделни уреди.

ДОЗНАЈ ПОВЕЌЕ ОКОЛУ ПОВРЗАНОСТА
БЕСПРЕКОРНА ПОВРЗАНОСТ
NISSAN ПОВРЗУВАЧКИ СЕРВИС

NissanConnect Ви дозволува неверојатна моќ и лесен начин на употреба на апликациите. Од сериозни сетирања како што се автоматски да повикате помош ако сте во сериозна несреќа, до погодност како далечинско заклучување на вашиот нов Nissan JUKE. Можете дури и да се поврзете на вашиот нов Nissan JUKE преку Google Home.

NISSANCONNECT SERVICES

ИНТЕЛИГЕНТНО ВОЗЕЊЕ

АВТОРИТАТИВНА ТЕХНОЛОГИЈА

Nissan Intelligent Mobility Ви овозможува сосема нов начин на движење, со новиот Nissan JUKE, ќе возите со поголема доверба и поврзаност со светот околу Вас.

ИНТЕЛИГЕНТНО ВОЗЕЊЕ

ЗАБРЗАЈТЕ ГО ВАШЕТО СРЦЕВО ОТЧУКУВАЊЕ

Сместете се на седишта со поддршка, зграпчете го воланот во форма D и подгответе се за возбуда. Одговорен турбополнач на моторот кој служи за напојување преку брз DCT пренос. Прецизна, внимателна суспензија која ја користи предноста на силната, цврста шасија. Возење со доверба и возбудливост.

ДОБИЈТЕ ГИ СИТЕ СПЕЦИФИКАЦИИ ЗА НОВИОТ NISSAN JUKE

ДОБИЈТЕ ГИ СИТЕ СПЕЦИФИКАЦИИ ЗА НОВИОТ NISSAN JUKE
ДИМЕНЗИИ

Поголем, простран, технолошки совршен, Новиот JUKE има премногу за откривање.

ДОБИЈТЕ ГИ СИТЕ СПЕЦИФИКАЦИИ ЗА НОВИОТ NISSAN JUKE
АДАПТИБИЛНОСТ

Дозволете си се! Оромен простор и едноставен пристап за складирање, олесување за секојдневна употреба.

ЧЕКОР НАПРЕД

Новиот Nissan JUKE е едно од најуникатните возила на патот. И тоа го прави одлична подлога  да создадете нешто посебно. Комбинирајте го вашиот избор на додатоци од дополнителната опрема и ќе имате возило кое совршено одговара на вашите потреби.

Погледнете го JUKE видеото