Специјална понуда за најпродаваниот кросовер во Европа за 23.700 €*

 

NISSAN QASHQAI 1.3 DIG-T 140HP
N-CONNECTA SUN
за 23.700 €*
Редовна цена: 27.840 €**

 

Богато опремен:

  • Nissan интелигентен надзор на шасија - Active Ride Control, Active Trace Control
  • 360 ° Around View Monitor (4 камери за помош при паркирање)
  • Систем за избегнување фронтален удар
  • Предупредување при ненамерно напуштање на сообраќајна лента
  • Навигација
  • Apple Car Play & Android Auto
  • Предни и задни паркинг сензори
  • Панорамски стаклен кров со хромирани кровни носачи
  • 18’’ алуминиумски фелни

ПРЕЗЕМИ ГО ЦЕНОВНИКОТ

ПРЕЗЕМИ ГО КАТАЛОГОТ

ДОЗНАЈ ПОВЕЌЕ ЗА МОДЕЛОТ

 

*Цените на моделите во денари:

*1.469.400 ден.
**1.726.080 ден.

 

*Фотографијата на почетниот слајдер е симболична.