ОТКРИЈТЕ ЈА NISSAN MICRA

HI TECH
ГРАДСКИ АВТОМОБИЛ
ВЕЌЕ ОД 855.600 денари
ВЕЌЕ ОД

855.600 ден

MICRA

КОМПАКТ СО 5 ВРАТИ

 Погледнете го дизајнот

ВОЛУМЕН НА БАГАЖНИКОТ ОД 300 ЛИТРИ

Погледнете ги димензиите на Nissan Micra

*Просечна потрошувачка со Start & Stop систем

ЗОШТО MICRA?

КОМПАКТ СО ПЕТ ВРАТИ СОВРШЕН ЗА ГРАДСКО ВОЗЕЊЕ

НАПРЕДЕН СИГУРНОСЕН СИСТЕМ

ТЕХНОЛОГИИ КОИ ВИ ГО ОЛЕСНУВААТ ВОЗЕЊЕТО

МОДЕРЕН ДИЗАЈН

ПРОФИЛИРАНИ НАДВОРЕШНИ ЛИНИИ, ИЗРАЗЕНА ВНАТРЕШНОСТ

МУЛТИМЕДИСКИ СИСТЕМ

СЛУШАЈТЕ МУЗИКА, ОДБЕРЕТЕ РУТА И ОСТАНЕТЕ ПОВРЗАНИ

6 ПРИЧИНИ ЗОШТО ДА ЈА ОДБЕРЕТЕ MICRA

Возете со технологија и стил кои го отсликуваат  вашиот карактер.

Погледнете повеќе

ПЕРСОНАЛИЗАЦИЈА

ШИРОКА ПАЛЕТА НА БОИ СО КОЈА ЌЕ ГО ОСТАВИТЕ СВОЈОТ ПЕЧАТ

Аудиосистем Bose® Personal®

ПОТПОЛНО ПРИЛАГОДЛИВО ИСКУСТВО НА СЛУШАЊЕ КОЕ ЈА ОПКРУЖУВА ЦЕЛАТА ВНАТРЕШНОСТ

ПРЕМИУМ ДИЗАЈН НА ВНАТРЕШНОСТА

МЕКИ МАТЕРИЈАЛИ, ЕРГОНОМСКИ КОМАНДИ И БОГАТА ПОНУДА НА ПРОСТОР

HI-TECH ГРАДСКИ АВТОМОБИЛ

УШТЕ ПОВЕЌЕ ПРИЧИНИ ДА ЈА ЗАСАКАТЕ MICRA

МАЛ АВТОМОБИЛ КОЈ ВИ ПОМАГА ДА УЖИВАТЕ ВО УБАВИНИТЕ НА ГРАДОТ

МОДЕРЕН  И СПОРТСКИ ДИЗАЈН
ПРАКТИЧНОСТ ИСТАКНАТА СО МОДЕРНИОТ ДИЗАЈН
МОДЕРЕН И СПОРТСКИ ДИЗАЈН

Во помалку од 4 метри, од кровот до рачките на вратите, Micra е симбол за компактен автомобил со пет врати. Совршено за возење низ град.

ПОГЛЕДНЕТЕ ГО НАДВОРЕШНИОТ ИЗГЛЕД НА NISSAN MICRA

ПРОСТОР, УДОБНОСТ И СТИЛ
ДОДАЈТЕ МУ СВОЈ ЛИЧЕН БЕЛЕГ НА ВАШИОТ АВТОМОБИЛ
ПРОСТОР, УДОБНОСТ И СТИЛ

Компактна однадвор, комфорна внатре. Уживајте во удобните ергономски седишта кои го одстрануваат заморот, меките премиум материјали и изразен дизајн.

ПОГЛЕДНЕТЕ ЈА ВНАТРЕШНОСТА НА NISSAN MICRA

БИДЕТЕ ПОВРЗАНИ, БИДЕТЕ СИГУРНИ

НАПРЕДНА ТЕХНОЛОГИЈА КОЈА Е ТУКА КОГА ВИ Е ПОТРЕБНА

MICRA Е ПОВЕЌЕ ОД АВТОМОБИЛ

Со испораката не престанува доживувањето, тоа дури сега почнува. Сакаме да сте задоволни , да возите со самодоверба и вашиот следен автомобил да биде Nissan. Преку голем број услуги што ги нудиме сакаме потполно да го обезбедиме вашето моментално и идно задоволство.

НА СЕКОЈ ЧЕКОР СМЕ СО ВАС

- заменски автомобил
- бесплатна проверка на состојба на автомобилот
- однапред позанати цени на сервис
- трајна услуга за помош на пат
- секогаш за вас - брзо решавање на проблемот
- пробно возење на саканиот автомобил