Специјална понуда

Доживеј го градот од поинаква перспектива

NISSAN JUKE ACENTA NC
За 15.990 евра* со заштеда од 3.960 евра**

 

  • NDCS - Nissan Dynamic Control System
  • Start/Stop System
  • Nissan Connect 2.0: навигација, задна камера за паркирање
  • D-Mode
  • Автоматска дигитална клима
  • 17" алуминиумски фелни

*991.380 ден.

**245.520 ден.

ПРЕВЗЕМИ ГО ЦЕНОВНИКОТ ЗА МОДЕЛОТ

ЗАКАЖИ ТЕСТ ВОЗЕЊЕ

ДОЗНАЈ ПОВЕЌЕ ЗА NISSAN JUKE