АКТУЕЛНО

uvodna photo
ВИДЕО
ПРЕДЕН НАСЛОН ЗА РАЦЕ ОБЛОЖЕН ВО ТЕКСТИЛ СО ВРВЕН КВАЛИТЕТ
ПРЕДЕН НАСЛОН ЗА РАЦЕ ОБЛОЖЕН ВО ТЕКСТИЛ СО ВРВЕН КВАЛИТЕТ
18 -ИНЧНИ АЛУМИНИУМСКИ ФЕЛНИ СО KAMI  СИВА БОЈА И ДИЈАМАНСКА ОБРАБОТКА.
18 -ИНЧНИ АЛУМИНИУМСКИ ФЕЛНИ СО KAMI СИВА БОЈА И ДИЈАМАНСКА ОБРАБОТКА.

ПАКЕТИ

ПАКЕТ STYLE

Достапни во различни бои

PAKET STYLE
PAKET STYLE
УКРАСНА ОБЛОГА НА ВРАТАТА ОД БАГАЖНИКОТ
УКРАСНА ОБЛОГА НА ВРАТАТА ОД БАГАЖНИКОТ
СТРАНИЧНИ ПРАГОВИ НА ВРАТИТЕ
СТРАНИЧНИ ПРАГОВИ НА ВРАТИТЕ
ПАКЕТ DINAMIC

Достапни во различни бои

ПАКЕТ DINAMIC
ПАКЕТ DINAMIC
КРОВНИ СПОЈЛЕРИ
КРОВНИ СПОЈЛЕРИ
РАЧКИ НА ВРАТИТЕ
РАЧКИ НА ВРАТИТЕ
ПАКЕТ EXTERIOR

Достапни во различни бои

КУЌИШТА НА РЕТРОВИЗОРИ
КУЌИШТА НА РЕТРОВИЗОРИ
ДОЛНА УКРСНА ОБЛОГА НА ПРЕДНИОТ БРАНИК
ДОЛНА УКРСНА ОБЛОГА НА ПРЕДНИОТ БРАНИК
ДОЛНА УКРСНА ОБЛОГА НА ЗАДНИОТ БРАНИК
ДОЛНА УКРСНА ОБЛОГА НА ЗАДНИОТ БРАНИК
УКРАСНА РАМКА НА ПРЕДНИТЕ СВЕТЛА
УКРАСНА РАМКА НА ПРЕДНИТЕ СВЕТЛА
ПАКЕТ LONGE

Достапни во различни бои

КУЌИШТЕ НА ВНАТРЕШНИОТ РЕТРОВИЗОР
КУЌИШТЕ НА ВНАТРЕШНИОТ РЕТРОВИЗОР
Наслон за раце, кожа
Наслон за раце, кожа
ТЕПИСИ ОД ВЕЛУР
ТЕПИСИ ОД ВЕЛУР
ПАКЕТ CENTRAL CONZOLE

Достапни во различни бои

СРЕДИШНА КОНЗОЛА
СРЕДИШНА КОНЗОЛА
ГОРНИ УКРАСНИ ПОДЛОГИ НА ПОДИГНУВАЧИ  НА СТАКЛА НА ПРЕДНИТЕ ВРАТИ
ГОРНИ УКРАСНИ ПОДЛОГИ НА ПОДИГНУВАЧИ НА СТАКЛА НА ПРЕДНИТЕ ВРАТИ
ДОЛНИ УКРАСНИ ПОДЛОГИ НА ПОДИГНУВАЧИ  НА СТАКЛА НА ПРЕДНИТЕ ВРАТИ
ДОЛНИ УКРАСНИ ПОДЛОГИ НА ПОДИГНУВАЧИ НА СТАКЛА НА ПРЕДНИТЕ ВРАТИ

NISSAN ДИЗАЈН СТУДИО

ВНАТРЕШНИ УМЕТОЦИ ВО ЦРВЕНА БОЈА
ВНАТРЕШНИ УМЕТОЦИ ВО ЦРВЕНА БОЈА
ТЕПИСИ ОД ВЕЛУР СО ЦРВЕНА БОЈА
ТЕПИСИ ОД ВЕЛУР СО ЦРВЕНА БОЈА
РАЧКА ОД БАГАЖНИК СО ПОРТОКАЛОВА БОЈА
РАЧКА ОД БАГАЖНИК СО ПОРТОКАЛОВА БОЈА
КУЌИШТЕ НА РЕТРОВИЗОРОТ СО СИНА БОЈА
КУЌИШТЕ НА РЕТРОВИЗОРОТ СО СИНА БОЈА

 

dizajn studio slider
УКРАСНА ОБЛОГА ОД ВРАТАТА НА БАГАЖНИКОТ СО ЖОЛТА БОЈА
dizajn studio slider
УКРАСНА РАМКА НА ПРЕДНИТЕ СВЕТЛА СО ЖОЛТА БОЈА
dizajn studio slider
ДОЛНА УКРАСНА ОБЛОГА НА ПРЕДНИОТ И ЗАДНИОТ БРАНИК СО ЖОЛТА БОЈА
dizajn studio slider
СТРАНИЧНИ ПРАГОВИ НА ВРАТИТЕ СО ЖОЛТА БОЈА
dizajn studio slider
КРОВЕН СПОЈЛЕР СО ЖОЛТА БОЈА
dizajn studio slider
КОЖЕН КРОВ НА ИНСТРУМЕНТ ТАБЛАТА СО ЖОЛТА БОЈА
dizajn studio slider
РАЧКИ НА ВРАТИТЕ СО ЖОЛТА БОЈА

АЛУМИНИУМСКИ ФЕЛНИ

17-ИНЧНИ АЛУМИНИУМСКИ ФЕЛНИ АТО БЕЛА БОЈА
17-ИНЧНИ АЛУМИНИУМСКИ ФЕЛНИ АТО БЕЛА БОЈА
17 -ИНЧНИ АЛУМИНИУМСКИ ФЕЛНИ АТО ЦРВЕНА БОЈА СО ДИЈАМАНТСКА ОБРАБОТКА
17 -ИНЧНИ АЛУМИНИУМСКИ ФЕЛНИ АТО ЦРВЕНА БОЈА СО ДИЈАМАНТСКА ОБРАБОТКА
18- ИНЧНИ АЛУМИНИУМСКИ ФЕЛНИ" KAMI ЦРНА БОЈА
18- ИНЧНИ АЛУМИНИУМСКИ ФЕЛНИ" KAMI ЦРНА БОЈА
18-ИНЧНИ АЛУМИНИУМСКИ ФЕЛНИ XENA СО  ПОРТОКСЛОВА БОЈА
18-ИНЧНИ АЛУМИНИУМСКИ ФЕЛНИ XENA СО ПОРТОКСЛОВА БОЈА

Надворешен изглед

ПРЕДНА УКРАСНА ЛЕТВИЧКА
ПРЕДНА УКРАСНА ЛЕТВИЧКА
ЗАДНА УКРАСНА ЛЕТВИЧКА
ЗАДНА УКРАСНА ЛЕТВИЧКА
ДВЕ СПОРТСКИ ПРУГИ -ЦРНА БОЈА
ДВЕ СПОРТСКИ ПРУГИ -ЦРНА БОЈА
СТРАНИЧНИ УКРАСНИ ЛЕТВИЧКИ
СТРАНИЧНИ УКРАСНИ ЛЕТВИЧКИ
ГОРНА ЗАШТИТА НА ЗАДНИОТ БРАНИК
ГОРНА ЗАШТИТА НА ЗАДНИОТ БРАНИК
УКРАСНА ОБЛОГА НА ИЗДУВНАТА ЦЕВКА
УКРАСНА ОБЛОГА НА ИЗДУВНАТА ЦЕВКА
BLATOBRANI
BLATOBRANI
SHARK АНТЕНА
SHARK АНТЕНА
ДЕФЛЕКТОР ЗА ВЕТЕР
ДЕФЛЕКТОР ЗА ВЕТЕР
ДЕФЛЕКТОР НА КАПАКОТ ОД МОТОРОТ
ДЕФЛЕКТОР НА КАПАКОТ ОД МОТОРОТ

ВНАТРЕШНОСТ

ПРЕДЕН НАСЛОН ЗА РАЦЕ ОБЛОЖЕН СО СЕРИСКА ТКАЕНИНА
ПРЕДЕН НАСЛОН ЗА РАЦЕ ОБЛОЖЕН СО СЕРИСКА ТКАЕНИНА
СПОРТСКИ ПАПУЧИ СО ОПЦИЈА ЗА ОДМОРАЊЕ НА  НОЗЕ
СПОРТСКИ ПАПУЧИ СО ОПЦИЈА ЗА ОДМОРАЊЕ НА НОЗЕ
ПРАГОВИ НА ПРЕДНИТЕ ВРАТИ СО ЦРВЕНО СВЕТЛО
ПРАГОВИ НА ПРЕДНИТЕ ВРАТИ СО ЦРВЕНО СВЕТЛО
ГУМЕНИ ТЕПИСИ СО ПОДИГНАТИ РАБОВИ
ГУМЕНИ ТЕПИСИ СО ПОДИГНАТИ РАБОВИ
ГУМЕНИ ТЕПИСИ
ГУМЕНИ ТЕПИСИ
МЕКА ПОДЛОГА ВО БАГАЖНИКОТ
МЕКА ПОДЛОГА ВО БАГАЖНИКОТ
ЗАШТИТНА РЕШЕТКА ЗА ПРЕВОЗ НА ДОМАШНИ МИЛЕНИЧИЊА
ЗАШТИТНА РЕШЕТКА ЗА ПРЕВОЗ НА ДОМАШНИ МИЛЕНИЧИЊА
ДРЖАЧ ЗА ПАМЕТЕН ТЕЛЕФОН "PUSH AIR"
ДРЖАЧ ЗА ПАМЕТЕН ТЕЛЕФОН "PUSH AIR"

NISMO

18 - ИНЧНИ АЛУМИНИУМСКИ ФЕЛНИ NISMO
18 - ИНЧНИ АЛУМИНИУМСКИ ФЕЛНИ NISMO
СТРАНИЧНА НАЛЕПНИЦА NISMO
СТРАНИЧНА НАЛЕПНИЦА NISMO
ДОПОЛНИТЕЛНИ ПРЕДНИ СПОЈЛЕРИ
ДОПОЛНИТЕЛНИ ПРЕДНИ СПОЈЛЕРИ

Транспорт на товар

prijevoz tereta slider
АЛУМИНИУМСКИ КРОВНИ НОСАЧИ
prijevoz tereta slider
МАЛ КРОВЕН КОВЧЕГ
prijevoz tereta slider
ДРЖАЧ ЗА ЧЕТИРИ ПАРА СКИИ
prijevoz tereta slider
13 - ПИНСКИ ДРЖАЧ ЗА ДВА ВЕЛОСИПЕДА ЗАКАЧЕН НА КУКА ЗА ВЛЕЧЕЊЕ

СИГУРНОСТ

КУТИЈА ЗА ПРВА ПОМОШ (ЦВРСТА)
КУТИЈА ЗА ПРВА ПОМОШ (ЦВРСТА)
СИГУРНОСЕН ЕЛЕК
СИГУРНОСЕН ЕЛЕК
ТРИАГОЛНИК ЗА ПРЕДУПРЕДУВАЊЕ (ДВОСТРАН)
ТРИАГОЛНИК ЗА ПРЕДУПРЕДУВАЊЕ (ДВОСТРАН)

ВИДЕО