NISSAN JUKE

ИСТРАЖЕТЕ ЈА ГАЛЕРИЈАТА НА ДИЗАЈН

Uvodni slider
 
Uvodni slider
 
Uvodni slider
 
Uvodni slider
 
Uvodni slider
 
Uvodni slider
 

МОЖЕ ДА ПОСЕДУВАТЕ СÈ ПО СВОЈА ЖЕЛБА

НАДВОРЕШЕН ДИЗАЈН

Nissan Juke не е обичен кросовер . Тоа е кросовер со спортски изглед. Задните светла се инпирирани од  Nissan модделот 370Z со врвни перформанси. Капакот на багажникот со впечатлив дизајн, строги линии - овој автомобил е сè само не е обичен. Остава впечаток на спортски автомобил со две врати, а практичен е како SUV со четири врати.  Nissan Juke Ви го нуди најдоброто.

0%
  ПОГЛЕД ОД ВИСОКО
  ПОГЛЕД ОД ВИСОКО

  Без страв поминувајте преку  нерамнини на пат како и стрмни делови  без да го оштетите подвозјето.

  ФАНТАСТИЧНО ОСВЕТЛУВАЊЕ
  ФАНТАСТИЧНО ОСВЕТЛУВАЊЕ

  Nissan Juke лесно ќе го препознаете. Модерните предни светла во облик на бумеранг излегуваат од капакот на моторот и на автомобилот му даваат препознатлив лик , а тркалезните светла на предната маска, инспирирана од рели трки, го подобруваат осветлувањето за време на ноќно возење.

  ПРЕДНА МАСКА ВО ОБЛИК НА БУКВА V
  ПРЕДНА МАСКА ВО ОБЛИК НА БУКВА V

  Nissan предната маска во облик на буква V  на Juke му даваат впечатлив лик.

  vanjski slika

  ПОДГОТВЕНИ ЗА ВОЗЕЊЕ?

  ВНАТРЕШЕН ДИЗАЈН

  Спортскиот карактер на Juke се гледа штом ќе ја отворите вратата. Страничните потпирачи на средина ја диктираат бојата. Светла, управувач, рабови на инструмент таблата и рачката од менувачот (освен менувач Xtronic)  порабени се со шавови во боја. Инструментите се во кружна форма инспирирани од моторцикли  и ставаат точка на и. Најдобро од тоа е што сето ова можете да го прилагодите на сопствениот вкус.

  unutrašnjost slika
  ОТВОРЕН СТАКЛЕН КРОВ
  ОТВОРЕН СТАКЛЕН КРОВ

  Дозволете му на надворешниот свет да влезе во вашиот автомобил  низ стаклениот кров кој се отвора повеќе од просечните стаклени кровови.

  СРЕДИШНА КОНЗОЛА
  СРЕДИШНА КОНЗОЛА

  Средишната конзола во Juke инпирирана е од линија на познати спортски моторцикли.

  ИНСТРУМЕНТИ
  ИНСТРУМЕНТИ

  Кружни инструменти инспирирани од моторцикли се наоѓаат под засенета рамка и на  Juke му даваат спортски лик.

  УКРАСНИ ОБЛОГИ НА ВРАТИТЕ ВО ОБЛИК НА ПЕРАИ
  УКРАСНИ ОБЛОГИ НА ВРАТИТЕ ВО ОБЛИК НА ПЕРАИ

  Украсните облоги на вратите се достапни во многу бои со што можете внатрешноста да ја прилагодите на својот вкус.

  СПОРТСКИ СЕДИШТА
  СПОРТСКИ СЕДИШТА

  Страничните потпори на седиштата го држат телото на место, а на возењето му даваат стил.

  NISSAN СТУДИО ЗА ДИЗАЈН

  Колку е возбудливо да знаете дека никој нема Juke како вашиот.

  ОДБЕРЕТЕ ЈА СВОЈАТА БОЈА

  Студиото за дизајн на NISSAN ви овозможува да го прилагодите  Juke на својот карактер со помош на оригинална  Nissan дополнителна опрема богата со многу модерни додатоци. Може да изберете боја на додатоците, ткaенина и заштитни лајсни на автомобилот.

  personalizacija slider

  ПАКЕТ НАДВОРЕШНА ПЕРСОНАЛИЗАЦИЈА

  Студиото за дизајн на NISSAN Ви нуди дополнителен пакет на опрема за надворешно дотерување кој вклучува завршни облоги на браниците и светлата, куќишта на ретровизори во контрастна боја како и додатоци за 18 -инчни алуниниумски фелни во силни бои.

  personalizacija slider

  ПАКЕТ ВНАТРЕШНА ПЕРСОНАЛИЗАЦИЈА

  Одберете боја и уживајте. Прстени на отворите за вентилација, рачката од менувач, додатоци во вратите и средишната конзола во силни бои , со рабови во контрасни  бои и соодветни украси - бидете храбри.

  personalizacija slider

  Прикажаните слики се симболични. Во некои случаеви на фтографиите се прикажани специфични модели кои содржат опрема или делови кои не се достапни во Европа. Прикажаната опрема можеби не е достапна.