ЦЕНИ И СПЕЦИФИКАЦИИ

Visia

JUKE Visia

ВЕЌЕ ОД *

1.063.300 ден

Моментално гледате

Pregled
Моќ на моторот 94 KS
Потрошувачка 5
Обем на мотор 1598
 • 94 KS

  KW
 • 5

  L/100 KM
 • 1598

  cm3
Моќ на моторот 110 KS
Потрошувачка 3.8
Обем на мотор 1461
 • 110 KS

  KW
 • 3.8

  L/100 KM
 • 1461

  cm3

Ваша верзија

JUKE 1.6 VISIA

Мотор и менувач

 • Вид на гориво

  бензин

 • Број на цилиндри

  0

 • Обем на мотор (cm3)

  1598

 • Најголема дозволена брзина (km/h)

  168

 • Најголем вртежен момент (Nm/min-1)

 • Вид на мотор

  1.6

 • Вид на менувач

  Рачен со 5 преносни степени

 • Брзина на возилото 0 - 100 km/h (s)

  12,0

Потрошувачка и емисии

 • Потрошувачка на гориво при комбинирано возење (l/100km)

  6
 • Емисија CO2 (g/km)

  138

Управувач

 • Управувач

  летва на воланот потпомогната од електрично серво

Димензии и опрема

 • Големина на резервоарот на гориво (L)

  0
 • Min Max

  1163 - 1189
 • Големина на багажниот простор

  354
 • Вкупна должина (mm)

  4135
 • Вкупна ширина (mm)

  1765
 • Вкупна висина (mm)

  1565
 • Меѓуоскино растојание (mm)

  2530

Мотор и менувач

 • Вид на гориво

  дизел

 • Број на цилиндри

  4

 • Обем на мотор (cm3)

  1461

 • Најголема дозволена брзина (km/h)

  175

 • Најголем вртежен момент (Nm/min-1)

  240/1750

 • Вид на мотор

  1.5 dCi

 • Вид на менувач

  Рачен со 6 преносни степени

 • Брзина на возилото 0 - 100 km/h (s)

  11,2

Потрошувачка и емисии

 • Потрошувачка на гориво при комбинирано возење (l/100km)

  4.1
 • Емисија CO2 (g/km)

  138

Управувач

 • Управувач

  летва на воланот потпомогната од електрично серво

Димензии и опрема

 • Големина на резервоарот на гориво (L)

  46
 • Min Max

  1305 - 1378
 • Големина на багажниот простор

  354
 • Вкупна должина (mm)

  4135
 • Вкупна ширина (mm)

  1765
 • Вкупна висина (mm)

  0
 • Меѓуоскино растојание (mm)

  2530

Внатрешност

 • 12V приклучок напред
 • 4 звучници
 • Возачко седиште подесувано по висина
 • Деллива задна клупа (60:40)
 • Дигитален часовник
 • Држачи за чаши
 • Електрични стакла напред и позади
 • Клима уред
 • Мерач на надворешна температура
 • Осветлување во багажен простор
 • Осветлување во возилото
 • Патен компјутер
 • По висина подесувани потпирачи за глава напред(2) и назад(3)
 • Предна касета
 • Приклучок за МП3 Pleyer
 • Радио со CD
 • Серво управувачот е приспособлив по висина

Надворешен изглед

 • 16" Алуминиунски фелни
 • LED дневни светла
 • UV заштитно ветробранско стакло
 • Димензии на гуми 205/60 R16
 • Електрично подесувани ретровизори со LED покажувачи на смер
 • Задни светла за магла
 • Заштитни облоги околу возило
 • Преден и заден браник во боја на каросерија
 • Халогени предни светла со функција follow me home,подесувани по висина од внатре

Сигурност

 • ABS систем против блокирање на тркалата
 • EBD - електричен регулатор на силата на кочење
 • ESP - електронски надзор на стабилноста на возилото
 • ISOFIX држачи за детско седиште
 • Активни наслони за глава
 • Воздушни завеси (возач и совозач)
 • Воздушни перничиња за возач и совозач напред
 • Два 3-точковни појаси напред и три 3-точковни појаси позади
 • Можност за исклучување на воздушното перниче за совозачот
 • Ограничувач на затезната сила на сигурносните појаси напред
 • По висина подесувани сигурносни појаси
 • Странични воздушни перничиња за возач и совозач

Техника

 • Далечинско централно заклучување
 • Имобилизатор
 • Индикатор за мерење на притисок во гуми
 • Индикатор за промена на брзина
 • Резервно тркало (освен 4x4)

Внатрешност

 • 12V приклучок напред
 • 4 звучници
 • Возачко седиште подесувано по висина
 • Деллива задна клупа (60:40)
 • Дигитален часовник
 • Држачи за чаши
 • Електрични стакла напред и позади
 • Клима уред
 • Мерач на надворешна температура
 • Осветлување во багажен простор
 • Осветлување во возилото
 • Патен компјутер
 • По висина подесувани потпирачи за глава напред(2) и назад(3)
 • Предна касета
 • Приклучок за МП3 Pleyer
 • Радио со CD
 • Серво управувачот е приспособлив по висина

Надворешен изглед

 • 16" Алуминиунски фелни
 • LED дневни светла
 • UV заштитно ветробранско стакло
 • Димензии на гуми 205/60 R16
 • Електрично подесувани ретровизори со LED покажувачи на смер
 • Задни светла за магла
 • Заштитни облоги околу возило
 • Преден и заден браник во боја на каросерија
 • Халогени предни светла со функција follow me home,подесувани по висина од внатре

Сигурност

 • ABS систем против блокирање на тркалата
 • EBD - електричен регулатор на силата на кочење
 • ESP - електронски надзор на стабилноста на возилото
 • ISOFIX држачи за детско седиште
 • Активни наслони за глава
 • Воздушни завеси (возач и совозач)
 • Воздушни перничиња за возач и совозач напред
 • Два 3-точковни појаси напред и три 3-точковни појаси позади
 • Можност за исклучување на воздушното перниче за совозачот
 • Ограничувач на затезната сила на сигурносните појаси напред
 • По висина подесувани сигурносни појаси
 • Странични воздушни перничиња за возач и совозач

Техника

 • Далечинско централно заклучување
 • Имобилизатор
 • Индикатор за мерење на притисок во гуми
 • Индикатор за промена на брзина
 • Резервно тркало (освен 4x4)

Металик боја 37.200 ден

 • Металик боја

Металик боја 37.200 ден

 • Металик боја
Acenta

JUKE Acenta

ВЕЌЕ ОД *

1.187.300 ден

Моментално гледате

Pregled
Моќ на моторот 115 KS
Потрошувачка 4.9
Обем на мотор 1197
 • 115 KS

  KW
 • 4.9

  L/100 KM
 • 1197

  cm3
Моќ на моторот 110 KS
Потрошувачка 3.8
Обем на мотор 1461
 • 110 KS

  KW
 • 3.8

  L/100 KM
 • 1461

  cm3
Моќ на моторот 117 KS
Потрошувачка 5.1
Обем на мотор 1598
 • 117 KS

  KW
 • 5.1

  L/100 KM
 • 1598

  cm3
Моќ на моторот 190 KS
Потрошувачка 5.1
Обем на мотор 1618
 • 190 KS

  KW
 • 5.1

  L/100 KM
 • 1618

  cm3
Моќ на моторот 190 KS
Потрошувачка 5.5
Обем на мотор 1618
 • 190 KS

  KW
 • 5.5

  L/100 KM
 • 1618

  cm3

Ваша верзија

JUKE 1.2 DIG-T ACENTA

Мотор и менувач

 • Вид на гориво

  бензин

 • Број на цилиндри

  0

 • Обем на мотор (cm3)

  1197

 • Најголема дозволена брзина (km/h)

  178

 • Најголем вртежен момент (Nm/min-1)

 • Вид на мотор

  1.2 DIG-T

 • Вид на менувач

  Рачен со 6 преносни степени

 • Брзина на возилото 0 - 100 km/h (s)

  10,8

Потрошувачка и емисии

 • Потрошувачка на гориво при комбинирано возење (l/100km)

  5.7
 • Емисија CO2 (g/km)

  128

Управувач

 • Управувач

  летва на воланот потпомогната од електрично серво

Димензии и опрема

 • Големина на резервоарот на гориво (L)

  46
 • Min Max

  1236 - 1307
 • Големина на багажниот простор

  354
 • Вкупна должина (mm)

  4135
 • Вкупна ширина (mm)

  1765
 • Вкупна висина (mm)

  0
 • Меѓуоскино растојание (mm)

  2530

Мотор и менувач

 • Вид на гориво

  дизел

 • Број на цилиндри

  4

 • Обем на мотор (cm3)

  1461

 • Најголема дозволена брзина (km/h)

  175

 • Најголем вртежен момент (Nm/min-1)

  240/1750

 • Вид на мотор

  1.5 dCi

 • Вид на менувач

  Рачен со 6 преносни степени

 • Брзина на возилото 0 - 100 km/h (s)

  11,2

Потрошувачка и емисии

 • Потрошувачка на гориво при комбинирано возење (l/100km)

  4.1
 • Емисија CO2 (g/km)

  107

Управувач

 • Управувач

  летва на воланот потпомогната од електрично серво

Димензии и опрема

 • Големина на резервоарот на гориво (L)

  46
 • Min Max

  1305 - 1378
 • Големина на багажниот простор

  354
 • Вкупна должина (mm)

  4135
 • Вкупна ширина (mm)

  1765
 • Вкупна висина (mm)

  0
 • Меѓуоскино растојание (mm)

  2530

Мотор и менувач

 • Вид на гориво

  бензин

 • Број на цилиндри

  0

 • Обем на мотор (cm3)

  1598

 • Најголема дозволена брзина (km/h)

  170

 • Најголем вртежен момент (Nm/min-1)

 • Вид на мотор

  1.6 CVT

 • Вид на менувач

  Автоматски Xtronic CVT менувач

 • Брзина на возилото 0 - 100 km/h (s)

  11,5

Потрошувачка и емисии

 • Потрошувачка на гориво при комбинирано возење (l/100km)

  6
 • Емисија CO2 (g/km)

  139

Управувач

 • Управувач

  летва на воланот потпомогната од електрично серво

Димензии и опрема

 • Големина на резервоарот на гориво (L)

  46
 • Min Max

  1205 - 1278
 • Големина на багажниот простор

  354
 • Вкупна должина (mm)

  4135
 • Вкупна ширина (mm)

  1765
 • Вкупна висина (mm)

  0
 • Меѓуоскино растојание (mm)

  2530

Мотор и менувач

 • Вид на гориво

  бензин

 • Број на цилиндри

  4

 • Обем на мотор (cm3)

  1618

 • Најголема дозволена брзина (km/h)

  215

 • Најголем вртежен момент (Nm/min-1)

  240/2000-5200

 • Вид на мотор

  1.6 DIG-T

 • Вид на менувач

  Рачен со 6 преносни степени

 • Брзина на возилото 0 - 100 km/h (s)

  7,8

Потрошувачка и емисии

 • Потрошувачка на гориво при комбинирано возење (l/100km)

  6
 • Емисија CO2 (g/km)

  139

Управувач

 • Управувач

  летва на воланот потпомогната од електрично серво

Димензии и опрема

 • Големина на резервоарот на гориво (L)

  46
 • Min Max

  1300 - 1359
 • Големина на багажниот простор

  354
 • Вкупна должина (mm)

  4135
 • Вкупна ширина (mm)

  1765
 • Вкупна висина (mm)

  0
 • Меѓуоскино растојание (mm)

  2530

Мотор и менувач

 • Вид на гориво

  бензин

 • Број на цилиндри

  0

 • Обем на мотор (cm3)

  1618

 • Најголема дозволена брзина (km/h)

  200

 • Најголем вртежен момент (Nm/min-1)

 • Вид на мотор

  1.6 DIG-T X-TRONIC 4WD

 • Вид на менувач

  Автоматски Xtronic CVT менувач

 • Брзина на возилото 0 - 100 km/h (s)

  8,1

Потрошувачка и емисии

 • Потрошувачка на гориво при комбинирано возење (l/100km)

  6.5
 • Емисија CO2 (g/km)

  153

Управувач

 • Управувач

  летва на воланот потпомогната од електрично серво

Димензии и опрема

 • Големина на резервоарот на гориво (L)

  50
 • Min Max

  1431 - 1477
 • Големина на багажниот простор

  354
 • Вкупна должина (mm)

  4135
 • Вкупна ширина (mm)

  1765
 • Вкупна висина (mm)

  0
 • Меѓуоскино растојание (mm)

  2530

Внатрешност

 • 12V приклучок напред
 • 4 звучници
 • Bluetooth
 • NDCS-Nissan Dynamic Control Sistem
 • Автоматски клима уред
 • Возачко седиште подесувано по висина
 • Деллива задна клупа (60:40)
 • Дигитален часовник
 • Држачи за чаши
 • Електрични стакла напред и позади
 • Кожна рачка за менувачот
 • Команди на управувач за радио, лимитатор, ограничувач на брзина и bluetooth
 • Мерач на надворешна температура
 • Осветлување во багажен простор
 • Осветлување во возилото
 • Патен компјутер
 • По висина подесувани потпирачи за глава напред(2) и назад(3)
 • Предна касета
 • Приклучок за USB, AUX, iPod
 • Приклучок за МП3 Pleyer
 • Радио со CD
 • Серво управувачот е приспособлив по висина
 • Управувач обложен со кожа
 • Филтер за полен
 • Хромирани кваки на вратите

Надворешен изглед

 • 17" алуминиумски фелни Спорт
 • LED дневни светла
 • UV заштитно ветробранско стакло
 • Димензија на гуми 215/55 R17
 • Електрично подесувани ретровизори со LED покажувачи на смер
 • Задни светла за магла
 • Затемнети стакла позади
 • Заштитни облоги околу возило
 • Преден и заден браник во боја на каросерија
 • Предни надворешни рачки во боја на каросерија
 • Предни светла за магла
 • Халогени предни светла со функција follow me home,подесувани по висина од внатре

Сигурност

 • ABS систем против блокирање на тркалата
 • EBD - електричен регулатор на силата на кочење
 • ESP - електронски надзор на стабилноста на возилото
 • ISOFIX држачи за детско седиште
 • Активни наслони за глава
 • Воздушни завеси (возач и совозач)
 • Воздушни перничиња за возач и совозач напред
 • Два 3-точковни појаси напред и три 3-точковни појаси позади
 • Можност за исклучување на воздушното перниче за совозачот
 • Ограничувач на затезната сила на сигурносните појаси напред
 • По висина подесувани сигурносни појаси
 • Странични воздушни перничиња за возач и совозач

Техника

 • Далечинско централно заклучување
 • Имобилизатор
 • Индикатор за мерење на притисок во гуми
 • Индикатор за промена на брзина
 • Ограничувач на брзина
 • Резервно тркало (освен 4x4)
 • Темпомат

Внатрешност

 • 12V приклучок напред
 • 4 звучници
 • Bluetooth
 • NDCS-Nissan Dynamic Control Sistem
 • Автоматски клима уред
 • Возачко седиште подесувано по висина
 • Деллива задна клупа (60:40)
 • Дигитален часовник
 • Држачи за чаши
 • Електрични стакла напред и позади
 • Кожна рачка за менувачот
 • Команди на управувач за радио, лимитатор, ограничувач на брзина и bluetooth
 • Мерач на надворешна температура
 • Осветлување во багажен простор
 • Осветлување во возилото
 • Патен компјутер
 • По висина подесувани потпирачи за глава напред(2) и назад(3)
 • Предна касета
 • Приклучок за USB, AUX, iPod
 • Приклучок за МП3 Pleyer
 • Радио со CD
 • Серво управувачот е приспособлив по висина
 • Управувач обложен со кожа
 • Филтер за полен
 • Хромирани кваки на вратите

Надворешен изглед

 • 17" алуминиумски фелни Спорт
 • LED дневни светла
 • UV заштитно ветробранско стакло
 • Димензија на гуми 215/55 R17
 • Електрично подесувани ретровизори со LED покажувачи на смер
 • Задни светла за магла
 • Затемнети стакла позади
 • Заштитни облоги околу возило
 • Преден и заден браник во боја на каросерија
 • Предни надворешни рачки во боја на каросерија
 • Предни светла за магла
 • Халогени предни светла со функција follow me home,подесувани по висина од внатре

Сигурност

 • ABS систем против блокирање на тркалата
 • EBD - електричен регулатор на силата на кочење
 • ESP - електронски надзор на стабилноста на возилото
 • ISOFIX држачи за детско седиште
 • Активни наслони за глава
 • Воздушни завеси (возач и совозач)
 • Воздушни перничиња за возач и совозач напред
 • Два 3-точковни појаси напред и три 3-точковни појаси позади
 • Можност за исклучување на воздушното перниче за совозачот
 • Ограничувач на затезната сила на сигурносните појаси напред
 • По висина подесувани сигурносни појаси
 • Странични воздушни перничиња за возач и совозач

Техника

 • Далечинско централно заклучување
 • Имобилизатор
 • Индикатор за мерење на притисок во гуми
 • Индикатор за промена на брзина
 • Ограничувач на брзина
 • Резервно тркало (освен 4x4)
 • Темпомат

Внатрешност

 • 12V приклучок напред
 • 4 звучници
 • Bluetooth
 • NDCS-Nissan Dynamic Control Sistem
 • Автоматски клима уред
 • Возачко седиште подесувано по висина
 • Деллива задна клупа (60:40)
 • Дигитален часовник
 • Држачи за чаши
 • Електрични стакла напред и позади
 • Кожна рачка за менувачот
 • Команди на управувач за радио, лимитатор, ограничувач на брзина и bluetooth
 • Мерач на надворешна температура
 • Осветлување во багажен простор
 • Осветлување во возилото
 • Патен компјутер
 • По висина подесувани потпирачи за глава напред(2) и назад(3)
 • Предна касета
 • Приклучок за USB, AUX, iPod
 • Приклучок за МП3 Pleyer
 • Радио со CD
 • Серво управувачот е приспособлив по висина
 • Управувач обложен со кожа
 • Филтер за полен
 • Хромирани кваки на вратите

Надворешен изглед

 • 17" алуминиумски фелни Спорт
 • LED дневни светла
 • UV заштитно ветробранско стакло
 • Димензија на гуми 215/55 R17
 • Електрично подесувани ретровизори со LED покажувачи на смер
 • Задни светла за магла
 • Затемнети стакла позади
 • Заштитни облоги околу возило
 • Преден и заден браник во боја на каросерија
 • Предни надворешни рачки во боја на каросерија
 • Предни светла за магла
 • Халогени предни светла со функција follow me home,подесувани по висина од внатре

Сигурност

 • ABS систем против блокирање на тркалата
 • EBD - електричен регулатор на силата на кочење
 • ESP - електронски надзор на стабилноста на возилото
 • ISOFIX држачи за детско седиште
 • Активни наслони за глава
 • Воздушни завеси (возач и совозач)
 • Воздушни перничиња за возач и совозач напред
 • Два 3-точковни појаси напред и три 3-точковни појаси позади
 • Можност за исклучување на воздушното перниче за совозачот
 • Ограничувач на затезната сила на сигурносните појаси напред
 • По висина подесувани сигурносни појаси
 • Странични воздушни перничиња за возач и совозач

Техника

 • Далечинско централно заклучување
 • Имобилизатор
 • Индикатор за мерење на притисок во гуми
 • Индикатор за промена на брзина
 • Ограничувач на брзина
 • Резервно тркало (освен 4x4)
 • Темпомат

Внатрешност

 • 12V приклучок напред
 • 4 звучници
 • Bluetooth
 • NDCS-Nissan Dynamic Control Sistem
 • Автоматски клима уред
 • Возачко седиште подесувано по висина
 • Деллива задна клупа (60:40)
 • Дигитален часовник
 • Држачи за чаши
 • Електрични стакла напред и позади
 • Кожна рачка за менувачот
 • Команди на управувач за радио, лимитатор, ограничувач на брзина и bluetooth
 • Мерач на надворешна температура
 • Осветлување во багажен простор
 • Осветлување во возилото
 • Патен компјутер
 • По висина подесувани потпирачи за глава напред(2) и назад(3)
 • Предна касета
 • Приклучок за USB, AUX, iPod
 • Приклучок за МП3 Pleyer
 • Радио со CD
 • Серво управувачот е приспособлив по висина
 • Управувач обложен со кожа
 • Филтер за полен
 • Хромирани кваки на вратите

Надворешен изглед

 • 17" алуминиумски фелни Спорт
 • LED дневни светла
 • UV заштитно ветробранско стакло
 • Димензија на гуми 215/55 R17
 • Електрично подесувани ретровизори со LED покажувачи на смер
 • Задни светла за магла
 • Затемнети стакла позади
 • Заштитни облоги околу возило
 • Преден и заден браник во боја на каросерија
 • Предни надворешни рачки во боја на каросерија
 • Предни светла за магла
 • Халогени предни светла со функција follow me home,подесувани по висина од внатре

Сигурност

 • ABS систем против блокирање на тркалата
 • EBD - електричен регулатор на силата на кочење
 • ESP - електронски надзор на стабилноста на возилото
 • ISOFIX држачи за детско седиште
 • Активни наслони за глава
 • Воздушни завеси (возач и совозач)
 • Воздушни перничиња за возач и совозач напред
 • Два 3-точковни појаси напред и три 3-точковни појаси позади
 • Можност за исклучување на воздушното перниче за совозачот
 • Ограничувач на затезната сила на сигурносните појаси напред
 • По висина подесувани сигурносни појаси
 • Странични воздушни перничиња за возач и совозач

Техника

 • Далечинско централно заклучување
 • Имобилизатор
 • Индикатор за мерење на притисок во гуми
 • Индикатор за промена на брзина
 • Ограничувач на брзина
 • Резервно тркало (освен 4x4)
 • Темпомат

Внатрешност

 • 12V приклучок напред
 • 4 звучници
 • Bluetooth
 • NDCS-Nissan Dynamic Control Sistem
 • Автоматски клима уред
 • Возачко седиште подесувано по висина
 • Деллива задна клупа (60:40)
 • Дигитален часовник
 • Држачи за чаши
 • Електрични стакла напред и позади
 • Кожна рачка за менувачот
 • Команди на управувач за радио, лимитатор, ограничувач на брзина и bluetooth
 • Мерач на надворешна температура
 • Осветлување во багажен простор
 • Осветлување во возилото
 • Патен компјутер
 • По висина подесувани потпирачи за глава напред(2) и назад(3)
 • Предна касета
 • Приклучок за USB, AUX, iPod
 • Приклучок за МП3 Pleyer
 • Радио со CD
 • Серво управувачот е приспособлив по висина
 • Управувач обложен со кожа
 • Филтер за полен
 • Хромирани кваки на вратите

Надворешен изглед

 • 17" алуминиумски фелни Спорт
 • LED дневни светла
 • UV заштитно ветробранско стакло
 • Димензија на гуми 215/55 R17
 • Електрично подесувани ретровизори со LED покажувачи на смер
 • Задни светла за магла
 • Затемнети стакла позади
 • Заштитни облоги околу возило
 • Преден и заден браник во боја на каросерија
 • Предни надворешни рачки во боја на каросерија
 • Предни светла за магла
 • Халогени предни светла со функција follow me home,подесувани по висина од внатре

Сигурност

 • ABS систем против блокирање на тркалата
 • EBD - електричен регулатор на силата на кочење
 • ESP - електронски надзор на стабилноста на возилото
 • ISOFIX држачи за детско седиште
 • Активни наслони за глава
 • Воздушни завеси (возач и совозач)
 • Воздушни перничиња за возач и совозач напред
 • Два 3-точковни појаси напред и три 3-точковни појаси позади
 • Можност за исклучување на воздушното перниче за совозачот
 • Ограничувач на затезната сила на сигурносните појаси напред
 • По висина подесувани сигурносни појаси
 • Странични воздушни перничиња за возач и совозач

Техника

 • Далечинско централно заклучување
 • Имобилизатор
 • Индикатор за мерење на притисок во гуми
 • Индикатор за промена на брзина
 • Ограничувач на брзина
 • Резервно тркало (освен 4x4)
 • Темпомат

Connect 49.600 ден

 • 6 звучници
 • Нова генерација Nissan Connect 2.0 - Навигација со задна камера

Внатрешна персонализација 37.200 ден

 • Внатрешна персонализација (куќиште на подигнувачи на стакла, прошиви на управувач,облога на рачка од менувач, глава на рачка од менувач, средишен преден дел, отвори за воздух, се во одбрана боја и црн кров одвнатре)

Металик боја 37.200 ден

 • Металик боја

Надворешна персонализација 49.600 ден

 • Надворешна персонализација (18" алуминиумски фелни, преден и заден браник, предни светла, лежиште на ретровизор во одбрана боја)

Стаклен кров 43.400 ден

 • Електричен панорамски кров
 • Црна облога на кровот одвнатре

Connect 49.600 ден

 • 6 звучници
 • Нова генерација Nissan Connect 2.0 - Навигација со задна камера

Внатрешна персонализација 37.200 ден

 • Внатрешна персонализација (куќиште на подигнувачи на стакла, прошиви на управувач,облога на рачка од менувач, глава на рачка од менувач, средишен преден дел, отвори за воздух, се во одбрана боја и црн кров одвнатре)

Металик боја 37.200 ден

 • Металик боја

Надворешна персонализација 49.600 ден

 • Надворешна персонализација (18" алуминиумски фелни, преден и заден браник, предни светла, лежиште на ретровизор во одбрана боја)

Стаклен кров 43.400 ден

 • Електричен панорамски кров
 • Црна облога на кровот одвнатре

Connect 49.600 ден

 • 6 звучници
 • Нова генерација Nissan Connect 2.0 - Навигација со задна камера

Внатрешна персонализација 37.200 ден

 • Внатрешна персонализација (куќиште на подигнувачи на стакла, прошиви на управувач,облога на рачка од менувач, глава на рачка од менувач, средишен преден дел, отвори за воздух, се во одбрана боја и црн кров одвнатре)

Металик боја 37.200 ден

 • Металик боја

Надворешна персонализација 49.600 ден

 • Надворешна персонализација (18" алуминиумски фелни, преден и заден браник, предни светла, лежиште на ретровизор во одбрана боја)

Стаклен кров 43.400 ден

 • Електричен панорамски кров
 • Црна облога на кровот одвнатре

1.6 DIG-T 0 ден

 • 18’’ алуминиумски фелни N-Tec
 • Интелигентен клуч со stop/start функција
 • Пневматици 225/45 R18
 • Спортски облоги на седишта

Connect 49.600 ден

 • 6 звучници
 • Нова генерација Nissan Connect 2.0 - Навигација со задна камера

Внатрешна персонализација 37.200 ден

 • Внатрешна персонализација (куќиште на подигнувачи на стакла, прошиви на управувач,облога на рачка од менувач, глава на рачка од менувач, средишен преден дел, отвори за воздух, се во одбрана боја и црн кров одвнатре)

Металик боја 37.200 ден

 • Металик боја

Надворешна персонализација 49.600 ден

 • Надворешна персонализација (18" алуминиумски фелни, преден и заден браник, предни светла, лежиште на ретровизор во одбрана боја)

Стаклен кров 43.400 ден

 • Електричен панорамски кров
 • Црна облога на кровот одвнатре

1.6 DIG-T 0 ден

 • 18’’ алуминиумски фелни N-Tec
 • Интелигентен клуч со stop/start функција
 • Пневматици 225/45 R18
 • Спортски облоги на седишта

Connect 49.600 ден

 • 6 звучници
 • Нова генерација Nissan Connect 2.0 - Навигација со задна камера

Внатрешна персонализација 37.200 ден

 • Внатрешна персонализација (куќиште на подигнувачи на стакла, прошиви на управувач,облога на рачка од менувач, глава на рачка од менувач, средишен преден дел, отвори за воздух, се во одбрана боја и црн кров одвнатре)

Металик боја 37.200 ден

 • Металик боја

Надворешна персонализација 49.600 ден

 • Надворешна персонализација (18" алуминиумски фелни, преден и заден браник, предни светла, лежиште на ретровизор во одбрана боја)

Стаклен кров 43.400 ден

 • Електричен панорамски кров
 • Црна облога на кровот одвнатре
Tekna Premium

JUKE Tekna Premium

ВЕЌЕ ОД *

1.320.600 ден

Моментално гледате

Pregled
Моќ на моторот 115 KS
Потрошувачка 4.9
Обем на мотор 1197
 • 115 KS

  KW
 • 4.9

  L/100 KM
 • 1197

  cm3
Моќ на моторот 110 KS
Потрошувачка 3.8
Обем на мотор 1461
 • 110 KS

  KW
 • 3.8

  L/100 KM
 • 1461

  cm3
Моќ на моторот 117 KS
Потрошувачка 5.1
Обем на мотор 1598
 • 117 KS

  KW
 • 5.1

  L/100 KM
 • 1598

  cm3
Моќ на моторот 190 KS
Потрошувачка 5.1
Обем на мотор 1618
 • 190 KS

  KW
 • 5.1

  L/100 KM
 • 1618

  cm3
Моќ на моторот 190 KS
Потрошувачка 5.5
Обем на мотор 1618
 • 190 KS

  KW
 • 5.5

  L/100 KM
 • 1618

  cm3

Ваша верзија

ЈUKE 1.2 DIG-T TEKNA PREMIUM

Мотор и менувач

 • Вид на гориво

  бензин

 • Број на цилиндри

  0

 • Обем на мотор (cm3)

  1197

 • Најголема дозволена брзина (km/h)

  178

 • Најголем вртежен момент (Nm/min-1)

 • Вид на мотор

  1.2 DIG-T

 • Вид на менувач

  Рачен со 6 преносни степени

 • Брзина на возилото 0 - 100 km/h (s)

  10,8

Потрошувачка и емисии

 • Потрошувачка на гориво при комбинирано возење (l/100km)

  5.7
 • Емисија CO2 (g/km)

  130

Управувач

 • Управувач

  летва на воланот потпомогната од електрично серво

Димензии и опрема

 • Големина на резервоарот на гориво (L)

  46
 • Min Max

  1236 - 1307
 • Големина на багажниот простор

  354
 • Вкупна должина (mm)

  4135
 • Вкупна ширина (mm)

  1765
 • Вкупна висина (mm)

  0
 • Меѓуоскино растојание (mm)

  2530

Мотор и менувач

 • Вид на гориво

  дизел

 • Број на цилиндри

  4

 • Обем на мотор (cm3)

  1461

 • Најголема дозволена брзина (km/h)

  175

 • Најголем вртежен момент (Nm/min-1)

  240/1750

 • Вид на мотор

  1.5 dCi

 • Вид на менувач

  Рачен со 6 преносни степени

 • Брзина на возилото 0 - 100 km/h (s)

  11,2

Потрошувачка и емисии

 • Потрошувачка на гориво при комбинирано возење (l/100km)

  4.1
 • Емисија CO2 (g/km)

  107

Управувач

 • Управувач

  летва на воланот потпомогната од електрично серво

Димензии и опрема

 • Големина на резервоарот на гориво (L)

  46
 • Min Max

  1305 - 1378
 • Големина на багажниот простор

  354
 • Вкупна должина (mm)

  4135
 • Вкупна ширина (mm)

  1765
 • Вкупна висина (mm)

  0
 • Меѓуоскино растојание (mm)

  2530

Мотор и менувач

 • Вид на гориво

  бензин

 • Број на цилиндри

  0

 • Обем на мотор (cm3)

  1598

 • Најголема дозволена брзина (km/h)

  170

 • Најголем вртежен момент (Nm/min-1)

 • Вид на мотор

  1.6 CVT

 • Вид на менувач

  Автоматски Xtronic CVT менувач

 • Брзина на возилото 0 - 100 km/h (s)

  11,5

Потрошувачка и емисии

 • Потрошувачка на гориво при комбинирано возење (l/100km)

  6
 • Емисија CO2 (g/km)

  142

Управувач

 • Управувач

  летва на воланот потпомогната од електрично серво

Димензии и опрема

 • Големина на резервоарот на гориво (L)

  46
 • Min Max

  1205 - 1278
 • Големина на багажниот простор

  354
 • Вкупна должина (mm)

  4135
 • Вкупна ширина (mm)

  1765
 • Вкупна висина (mm)

  0
 • Меѓуоскино растојание (mm)

  2530

Мотор и менувач

 • Вид на гориво

  бензин

 • Број на цилиндри

  4

 • Обем на мотор (cm3)

  1618

 • Најголема дозволена брзина (km/h)

  215

 • Најголем вртежен момент (Nm/min-1)

  240/2000-5200

 • Вид на мотор

  1.6 DIG-T

 • Вид на менувач

  Рачен со 6 преносни степени

 • Брзина на возилото 0 - 100 km/h (s)

  7,8

Потрошувачка и емисии

 • Потрошувачка на гориво при комбинирано возење (l/100km)

  6
 • Емисија CO2 (g/km)

  130

Управувач

 • Управувач

  летва на воланот потпомогната од електрично серво

Димензии и опрема

 • Големина на резервоарот на гориво (L)

  46
 • Min Max

  1300 - 1359
 • Големина на багажниот простор

  354
 • Вкупна должина (mm)

  4135
 • Вкупна ширина (mm)

  1765
 • Вкупна висина (mm)

  0
 • Меѓуоскино растојание (mm)

  2530

Мотор и менувач

 • Вид на гориво

  бензин

 • Број на цилиндри

  0

 • Обем на мотор (cm3)

  1618

 • Најголема дозволена брзина (km/h)

  200

 • Најголем вртежен момент (Nm/min-1)

 • Вид на мотор

  1.6 DIG-T X-TRONIC 4WD

 • Вид на менувач

  Автоматски Xtronic CVT менувач

 • Брзина на возилото 0 - 100 km/h (s)

  8,1

Потрошувачка и емисии

 • Потрошувачка на гориво при комбинирано возење (l/100km)

  6.5
 • Емисија CO2 (g/km)

  153

Управувач

 • Управувач

  летва на воланот потпомогната од електрично серво

Димензии и опрема

 • Големина на резервоарот на гориво (L)

  50
 • Min Max

  1431 - 1477
 • Големина на багажниот простор

  354
 • Вкупна должина (mm)

  4135
 • Вкупна ширина (mm)

  1765
 • Вкупна висина (mm)

  0
 • Меѓуоскино растојание (mm)

  2530

Внатрешност

 • 12V приклучок напред
 • 6 звучници
 • Bluetooth
 • Glossy црн B столб
 • NDCS-Nissan Dynamic Control Sistem
 • Автоматски клима уред
 • Внатрешна персонализација (куќиште на подигнувачи на стакла, прошиви на управувач,облога на рачка од менувач, глава на рачка од менувач, средишен преден дел, отвори за воздух, се во одбрана боја и црн кров одвнатре)
 • Возачко седиште подесувано по висина
 • Деллива задна клупа (60:40)
 • Дигитален часовник
 • Држачи за чаши
 • Електрични стакла напред и позади
 • Кожна рачка за менувачот
 • Кожни седишта со греење на предните
 • Команди на управувач за радио, лимитатор, ограничувач на брзина и bluetooth
 • Мерач на надворешна температура
 • Осветлување во багажен простор
 • Осветлување во возилото
 • Патен компјутер
 • По висина подесувани потпирачи за глава напред(2) и назад(3)
 • Предна касета
 • Приклучок за USB, AUX, iPod
 • Приклучок за МП3 Pleyer
 • Радио со CD
 • Серво управувачот е приспособлив по висина
 • Спортски облоги на седишта
 • Управувач обложен со кожа
 • Филтер за полен
 • Хромирани кваки на вратите

Надворешен изглед

 • 17’’ алуминиумски фелни Shiro (на сите мотори освен на 1.6L DIG-T)
 • LED дневни светла
 • UV заштитно ветробранско стакло
 • Димензија на гуми 215/55 R17
 • Електрично преклопливи и греени ретровизори во боја на каросерија
 • Задни светла за магла
 • Затемнети стакла позади
 • Заштитни облоги околу возило
 • Преден и заден браник во боја на каросерија
 • Предни надворешни рачки во боја на каросерија
 • Предни светла за магла
 • Халогени предни светла со функција follow me home,подесувани по висина од внатре

Сигурност

 • ABS систем против блокирање на тркалата
 • EBD - електричен регулатор на силата на кочење
 • ESP - електронски надзор на стабилноста на возилото
 • ISOFIX држачи за детско седиште
 • Активни наслони за глава
 • Воздушни завеси (возач и совозач)
 • Воздушни перничиња за возач и совозач напред
 • Два 3-точковни појаси напред и три 3-точковни појаси позади
 • Можност за исклучување на воздушното перниче за совозачот
 • Ограничувач на затезната сила на сигурносните појаси напред
 • По висина подесувани сигурносни појаси
 • Странични воздушни перничиња за возач и совозач

Техника

 • Around View Monitor (4 камери за 360° преглед околу возилото)
 • Safety Shield (систем за предупредување при ненамерно напуштање на возната лента + систем за предупредување за предмети при движење назад + систем за предупредување на возилото кога е во "мртов агол")
 • Далечинско централно заклучување
 • Имобилизатор
 • Индикатор за мерење на притисок во гуми
 • Индикатор за промена на брзина
 • Интелигентен клуч и start/stop вклучување на возилото
 • Навигација - Nissan Connect 2.0
 • Ограничувач на брзина
 • Резервно тркало (освен 4x4)
 • Сензор за дожд
 • Темпомат

Внатрешност

 • 12V приклучок напред
 • 6 звучници
 • Bluetooth
 • Glossy црн B столб
 • NDCS-Nissan Dynamic Control Sistem
 • Автоматски клима уред
 • Внатрешна персонализација (куќиште на подигнувачи на стакла, прошиви на управувач,облога на рачка од менувач, глава на рачка од менувач, средишен преден дел, отвори за воздух, се во одбрана боја и црн кров одвнатре)
 • Возачко седиште подесувано по висина
 • Деллива задна клупа (60:40)
 • Дигитален часовник
 • Држачи за чаши
 • Електрични стакла напред и позади
 • Кожна рачка за менувачот
 • Кожни седишта со греење на предните
 • Команди на управувач за радио, лимитатор, ограничувач на брзина и bluetooth
 • Мерач на надворешна температура
 • Осветлување во багажен простор
 • Осветлување во возилото
 • Патен компјутер
 • По висина подесувани потпирачи за глава напред(2) и назад(3)
 • Предна касета
 • Приклучок за USB, AUX, iPod
 • Приклучок за МП3 Pleyer
 • Радио со CD
 • Серво управувачот е приспособлив по висина
 • Спортски облоги на седишта
 • Управувач обложен со кожа
 • Филтер за полен
 • Хромирани кваки на вратите

Надворешен изглед

 • 17’’ алуминиумски фелни Shiro (на сите мотори освен на 1.6L DIG-T)
 • LED дневни светла
 • UV заштитно ветробранско стакло
 • Димензија на гуми 215/55 R17
 • Електрично преклопливи и греени ретровизори во боја на каросерија
 • Задни светла за магла
 • Затемнети стакла позади
 • Заштитни облоги околу возило
 • Преден и заден браник во боја на каросерија
 • Предни надворешни рачки во боја на каросерија
 • Предни светла за магла
 • Халогени предни светла со функција follow me home,подесувани по висина од внатре

Сигурност

 • ABS систем против блокирање на тркалата
 • EBD - електричен регулатор на силата на кочење
 • ESP - електронски надзор на стабилноста на возилото
 • ISOFIX држачи за детско седиште
 • Активни наслони за глава
 • Воздушни завеси (возач и совозач)
 • Воздушни перничиња за возач и совозач напред
 • Два 3-точковни појаси напред и три 3-точковни појаси позади
 • Можност за исклучување на воздушното перниче за совозачот
 • Ограничувач на затезната сила на сигурносните појаси напред
 • По висина подесувани сигурносни појаси
 • Странични воздушни перничиња за возач и совозач

Техника

 • Around View Monitor (4 камери за 360° преглед околу возилото)
 • Safety Shield (систем за предупредување при ненамерно напуштање на возната лента + систем за предупредување за предмети при движење назад + систем за предупредување на возилото кога е во "мртов агол")
 • Далечинско централно заклучување
 • Имобилизатор
 • Индикатор за мерење на притисок во гуми
 • Индикатор за промена на брзина
 • Интелигентен клуч и start/stop вклучување на возилото
 • Навигација - Nissan Connect 2.0
 • Ограничувач на брзина
 • Резервно тркало (освен 4x4)
 • Сензор за дожд
 • Темпомат

Внатрешност

 • 12V приклучок напред
 • 6 звучници
 • Bluetooth
 • Glossy црн B столб
 • NDCS-Nissan Dynamic Control Sistem
 • Автоматски клима уред
 • Внатрешна персонализација (куќиште на подигнувачи на стакла, прошиви на управувач,облога на рачка од менувач, глава на рачка од менувач, средишен преден дел, отвори за воздух, се во одбрана боја и црн кров одвнатре)
 • Возачко седиште подесувано по висина
 • Деллива задна клупа (60:40)
 • Дигитален часовник
 • Држачи за чаши
 • Електрични стакла напред и позади
 • Кожна рачка за менувачот
 • Кожни седишта со греење на предните
 • Команди на управувач за радио, лимитатор, ограничувач на брзина и bluetooth
 • Мерач на надворешна температура
 • Осветлување во багажен простор
 • Осветлување во возилото
 • Патен компјутер
 • По висина подесувани потпирачи за глава напред(2) и назад(3)
 • Предна касета
 • Приклучок за USB, AUX, iPod
 • Приклучок за МП3 Pleyer
 • Радио со CD
 • Серво управувачот е приспособлив по висина
 • Спортски облоги на седишта
 • Управувач обложен со кожа
 • Филтер за полен
 • Хромирани кваки на вратите

Надворешен изглед

 • 17’’ алуминиумски фелни Shiro (на сите мотори освен на 1.6L DIG-T)
 • LED дневни светла
 • UV заштитно ветробранско стакло
 • Димензија на гуми 215/55 R17
 • Електрично преклопливи и греени ретровизори во боја на каросерија
 • Задни светла за магла
 • Затемнети стакла позади
 • Заштитни облоги околу возило
 • Преден и заден браник во боја на каросерија
 • Предни надворешни рачки во боја на каросерија
 • Предни светла за магла
 • Халогени предни светла со функција follow me home,подесувани по висина од внатре

Сигурност

 • ABS систем против блокирање на тркалата
 • EBD - електричен регулатор на силата на кочење
 • ESP - електронски надзор на стабилноста на возилото
 • ISOFIX држачи за детско седиште
 • Активни наслони за глава
 • Воздушни завеси (возач и совозач)
 • Воздушни перничиња за возач и совозач напред
 • Два 3-точковни појаси напред и три 3-точковни појаси позади
 • Можност за исклучување на воздушното перниче за совозачот
 • Ограничувач на затезната сила на сигурносните појаси напред
 • По висина подесувани сигурносни појаси
 • Странични воздушни перничиња за возач и совозач

Техника

 • Around View Monitor (4 камери за 360° преглед околу возилото)
 • Safety Shield (систем за предупредување при ненамерно напуштање на возната лента + систем за предупредување за предмети при движење назад + систем за предупредување на возилото кога е во "мртов агол")
 • Далечинско централно заклучување
 • Имобилизатор
 • Индикатор за мерење на притисок во гуми
 • Индикатор за промена на брзина
 • Интелигентен клуч и start/stop вклучување на возилото
 • Навигација - Nissan Connect 2.0
 • Ограничувач на брзина
 • Резервно тркало (освен 4x4)
 • Сензор за дожд
 • Темпомат

Внатрешност

 • 12V приклучок напред
 • 6 звучници
 • Bluetooth
 • Glossy црн B столб
 • NDCS-Nissan Dynamic Control Sistem
 • Автоматски клима уред
 • Внатрешна персонализација (куќиште на подигнувачи на стакла, прошиви на управувач,облога на рачка од менувач, глава на рачка од менувач, средишен преден дел, отвори за воздух, се во одбрана боја и црн кров одвнатре)
 • Возачко седиште подесувано по висина
 • Деллива задна клупа (60:40)
 • Дигитален часовник
 • Држачи за чаши
 • Електрични стакла напред и позади
 • Кожна рачка за менувачот
 • Кожни седишта со греење на предните
 • Команди на управувач за радио, лимитатор, ограничувач на брзина и bluetooth
 • Мерач на надворешна температура
 • Осветлување во багажен простор
 • Осветлување во возилото
 • Патен компјутер
 • По висина подесувани потпирачи за глава напред(2) и назад(3)
 • Предна касета
 • Приклучок за USB, AUX, iPod
 • Приклучок за МП3 Pleyer
 • Радио со CD
 • Серво управувачот е приспособлив по висина
 • Спортски облоги на седишта
 • Управувач обложен со кожа
 • Филтер за полен
 • Хромирани кваки на вратите

Надворешен изглед

 • 17’’ алуминиумски фелни Shiro (на сите мотори освен на 1.6L DIG-T)
 • LED дневни светла
 • UV заштитно ветробранско стакло
 • Димензија на гуми 215/55 R17
 • Електрично преклопливи и греени ретровизори во боја на каросерија
 • Задни светла за магла
 • Затемнети стакла позади
 • Заштитни облоги околу возило
 • Преден и заден браник во боја на каросерија
 • Предни надворешни рачки во боја на каросерија
 • Предни светла за магла
 • Халогени предни светла со функција follow me home,подесувани по висина од внатре

Сигурност

 • ABS систем против блокирање на тркалата
 • EBD - електричен регулатор на силата на кочење
 • ESP - електронски надзор на стабилноста на возилото
 • ISOFIX држачи за детско седиште
 • Активни наслони за глава
 • Воздушни завеси (возач и совозач)
 • Воздушни перничиња за возач и совозач напред
 • Два 3-точковни појаси напред и три 3-точковни појаси позади
 • Можност за исклучување на воздушното перниче за совозачот
 • Ограничувач на затезната сила на сигурносните појаси напред
 • По висина подесувани сигурносни појаси
 • Странични воздушни перничиња за возач и совозач

Техника

 • Around View Monitor (4 камери за 360° преглед околу возилото)
 • Safety Shield (систем за предупредување при ненамерно напуштање на возната лента + систем за предупредување за предмети при движење назад + систем за предупредување на возилото кога е во "мртов агол")
 • Далечинско централно заклучување
 • Имобилизатор
 • Индикатор за мерење на притисок во гуми
 • Индикатор за промена на брзина
 • Интелигентен клуч и start/stop вклучување на возилото
 • Навигација - Nissan Connect 2.0
 • Ограничувач на брзина
 • Резервно тркало (освен 4x4)
 • Сензор за дожд
 • Темпомат

Внатрешност

 • 12V приклучок напред
 • 6 звучници
 • Bluetooth
 • Glossy црн B столб
 • NDCS-Nissan Dynamic Control Sistem
 • Автоматски клима уред
 • Внатрешна персонализација (куќиште на подигнувачи на стакла, прошиви на управувач,облога на рачка од менувач, глава на рачка од менувач, средишен преден дел, отвори за воздух, се во одбрана боја и црн кров одвнатре)
 • Возачко седиште подесувано по висина
 • Деллива задна клупа (60:40)
 • Дигитален часовник
 • Држачи за чаши
 • Електрични стакла напред и позади
 • Кожна рачка за менувачот
 • Кожни седишта со греење на предните
 • Команди на управувач за радио, лимитатор, ограничувач на брзина и bluetooth
 • Мерач на надворешна температура
 • Осветлување во багажен простор
 • Осветлување во возилото
 • Патен компјутер
 • По висина подесувани потпирачи за глава напред(2) и назад(3)
 • Предна касета
 • Приклучок за USB, AUX, iPod
 • Приклучок за МП3 Pleyer
 • Радио со CD
 • Серво управувачот е приспособлив по висина
 • Спортски облоги на седишта
 • Управувач обложен со кожа
 • Филтер за полен
 • Хромирани кваки на вратите

Надворешен изглед

 • 17’’ алуминиумски фелни Shiro (на сите мотори освен на 1.6L DIG-T)
 • LED дневни светла
 • UV заштитно ветробранско стакло
 • Димензија на гуми 215/55 R17
 • Електрично преклопливи и греени ретровизори во боја на каросерија
 • Задни светла за магла
 • Затемнети стакла позади
 • Заштитни облоги околу возило
 • Преден и заден браник во боја на каросерија
 • Предни надворешни рачки во боја на каросерија
 • Предни светла за магла
 • Халогени предни светла со функција follow me home,подесувани по висина од внатре

Сигурност

 • ABS систем против блокирање на тркалата
 • EBD - електричен регулатор на силата на кочење
 • ESP - електронски надзор на стабилноста на возилото
 • ISOFIX држачи за детско седиште
 • Активни наслони за глава
 • Воздушни завеси (возач и совозач)
 • Воздушни перничиња за возач и совозач напред
 • Два 3-точковни појаси напред и три 3-точковни појаси позади
 • Можност за исклучување на воздушното перниче за совозачот
 • Ограничувач на затезната сила на сигурносните појаси напред
 • По висина подесувани сигурносни појаси
 • Странични воздушни перничиња за возач и совозач

Техника

 • Around View Monitor (4 камери за 360° преглед околу возилото)
 • Safety Shield (систем за предупредување при ненамерно напуштање на возната лента + систем за предупредување за предмети при движење назад + систем за предупредување на возилото кога е во "мртов агол")
 • Далечинско централно заклучување
 • Имобилизатор
 • Индикатор за мерење на притисок во гуми
 • Индикатор за промена на брзина
 • Интелигентен клуч и start/stop вклучување на возилото
 • Навигација - Nissan Connect 2.0
 • Ограничувач на брзина
 • Резервно тркало (освен 4x4)
 • Сензор за дожд
 • Темпомат

Металик боја 37.200 ден

 • Металик боја

Надворешна персонализација 800 ден

 • Надворешна персонализација (18" алуминиумски фелни, преден и заден браник, предни светла, лежиште на ретровизор во одбрана боја)

Стаклен кров 43.400 ден

 • Електричен панорамски кров

Металик боја 37.200 ден

 • Металик боја

Надворешна персонализација 800 ден

 • Надворешна персонализација (18" алуминиумски фелни, преден и заден браник, предни светла, лежиште на ретровизор во одбрана боја)

Стаклен кров 43.400 ден

 • Електричен панорамски кров

Металик боја 37.200 ден

 • Металик боја

Надворешна персонализација 800 ден

 • Надворешна персонализација (18" алуминиумски фелни, преден и заден браник, предни светла, лежиште на ретровизор во одбрана боја)

Стаклен кров 43.400 ден

 • Електричен панорамски кров

Металик боја 37.200 ден

 • Металик боја

Надворешна персонализација 800 ден

 • Надворешна персонализација (18" алуминиумски фелни, преден и заден браник, предни светла, лежиште на ретровизор во одбрана боја)

Стаклен кров 43.400 ден

 • Електричен панорамски кров

Металик боја 37.200 ден

 • Металик боја

Надворешна персонализација 800 ден

 • Надворешна персонализација (18" алуминиумски фелни, преден и заден браник, предни светла, лежиште на ретровизор во одбрана боја)

Стаклен кров 43.400 ден

 • Електричен панорамски кров