УСЛУГИ

ФИНАНСИРАЊЕ

ФИНАНСИРАЊЕ

Услуги - Финансирање

Грижата за купувачите е наш приоритет, затоа ви нудиме брза и ефикасна организација за купување и финансирање на вашето возило, на само едно место и во мошне краток временски рок. Изборот на различни финансиски производи и услови е прилагоден секогаш кон вашите желби и потреби.

Се трудиме да нашата понуда од услови за финансирање биде повеќекратно уверлива.
Поволно:

  • Условите на финансирање се поволни, конкурентни и индивидуално прилагодени.

Транспарентно:
Сите трошоци и условите на финансирање ви ги претставуваме и при информативната пресметка. Кај нас нема никакви "непријатни изненадувања" ни пред, ни во тек, а ни по заклучување на финансирањето. На полето на финансирањето соработуваме со партнери кои се водечки во своето поле, а со тоа дополнително ви гарантираме квалитетни производи и услуги кои се вредни за ваша доверба.

Прилагодливо:
Се стремиме кон тоа да, имајќи ги впредвид идивидуалните потреби, секогаш го најдеме вистинското решение и затоа ви нудиме шриок избор на различни финансиски производ.
NISSAN финансирање е правен субјект кој во соработка со водечките финансиски институции нуди помош за финансирање при купување на возило.