Noviot Nissan Qashqai

УЛТИМАТИВЕН КРОСОВЕР

НОВИОТ NISSAN QASHQAI

Juke

crossover coupe

НОВИОТ NISSAN JUKE

Noviot Nissan Qashqai
Juke

ВОЗИЛА

НОВАТА MICRA

НОВАТА MICRA

ЗАПОЗНАЈТЕ СЕ СО СВОЈОТ СОЈУЗНИК

ден

Новиот Juke

Новиот Juke

Спортски Crossover coupe

1.381.980 ден

Новиот NISSAN QASHQAI

Новиот NISSAN QASHQAI

Ултимативен crossover

1.946.800 ден

ДОЖИВЕЈТЕ ГО NISSAN

Tехнологија

ПАМЕТНО ВОЗЕЊЕ НИЗ ЖИВОТОТ

ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ