• QASHQAI 360

QASHQAI 360°

Вртиме нова страница со новиот Nissan Qashqai 360°. Со новите украсни детали како 18-инчни алуминиумски фелни со дијамантски сјај и врвна технологија , Qashqai 360° е градски кросовер.

УШТЕ ПОДОБАР, ПОВОЗБУДЛИВ

Уживајте во најдоброто што новиот Nissan Qashqai може да Ви понуди , од системот NissanConnect до технологијата Nissan Safety Shield , благодарение на која градското возење ќе стане едноставно, сигурно и она што е најважно, возбудливо.

NISSAN CONNECT

Најдобриот состав за навигација и мултимедиа за секое патување .

Најдобриот состав за навигација и мултимедиа за секое патување .

Nissan Connect  носи бројни технологии и мултимедиумски системи како навигација со динамично преусмерување,престројување на пат со услуга на Google - Points od Interest кој ќе Ви прикаже занимливости кои вреди да се потсетат. Bluetooth , дигитално радио и ажурирање на социјалните медиуми се само дел од бројните функции кои ги нуди системот NissanConnect, а сето тоа се прикажува на 7-инчен екран чуствителен на допир. Возењето во град ќе го направи уште повозбудливо.

AROUND VIEW MONITOR

Нема повеќе тешко паркирање

Нема повеќе тешко паркирање

Бидете свесни за својата околина со панорамскиот поглед преку системот Around View Monitor на новиот Nissan Qashqai. Камера напред , назад и на страниците на автомобилот за да може да добиете панорамска слика за попрецизно паркирање, а можете да одберете приказ за паркирање на најтесните места за паркирање. Сето ова придонесува за Nissan Qashqai да ја носи титулата врвен градски кросовер.

NISSAN SAFETY SHIELD

Технологија која Ви овозможува безбедност

Технологија која Ви овозможува безбедност

Со осум сензори поставени на сите страни на новиот Nissan Qashqai системот ја прати околината за да Вие бидете безгрижни.Секој сензор со звучен и визуелен сигнал ќе Ве предупреди да ја напуштите сообраќајната лента или да не се приближувате многу до возилото пред Вас .

NISSAN - SMART KEY (паметен клуч)

Деновите на изгубените клучеви се одбројани.

Деновите на изгубените клучеви се одбројани.

Осмислен  да Ви овозможи практичност , Nissan-овиот паметен клуч предизвикува да отворањето и возењето на Nissan Qashqai го доживувате како детска игра. Својот паметен клуч не морате да го вадите од торбата или џеб. Доволно е да го имате со себе. Само притиснете на кваката на вратата и го отклучувате Вашиот нов Nissan Qashqai. 


КонфигураторЦеновникНАЈДЕТЕ ЗАСТАПНИК
ТЕСТ ВОЗЕЊЕ
БИДЕТЕ ВО ТЕК
НА ВРВ

ПРЕНЕСЕТЕ НА ДРУГИТЕ ЗА НАС!

СПОДЕЛИ НА СОЦИЈАЛНИТЕ МРЕЖИ