QASHQAI ОД НОВАТА ГЕНЕРАЦИЈА

Новиот Nissan Qashqai е достапен со повеќе пакети на опрема и неколку вида на мотори. Изберете модел за да можете да ги видите деталните спецификации, а со споредување пронајдете го совршениот Qashqai за себе.

превземете го ценовникот (PDF)

21 модели достапни на 3 нивоа на опреми.

Visia

/

Acenta

/

Tekna

/


КонфигураторЦеновникНАЈДЕТЕ ЗАСТАПНИК
ТЕСТ ВОЗЕЊЕ
БИДЕТЕ ВО ТЕК
НА ВРВ

ПРЕНЕСЕТЕ НА ДРУГИТЕ ЗА НАС!

СПОДЕЛИ НА СОЦИЈАЛНИТЕ МРЕЖИ