ЦЕЛОСНО НОВ QASHQAI ПОДГОТВЕНИ ЗА НОВО УРБАНО ДОЖИВУВАЊЕ ?

"Запознајте го врвниот градски теренец ( crossover). Тој е смел.
Технолошки напреден. Влева доверба на секој возач.
Целосно нов NISSAN Qashqai"

Прикажаните слики се само илустрација. Во определени примери се прикажани возила со спецификации што не се достапни за RS и не прикажуваат определен модел, опрема или понуда. Прикажаните обележја може да не бидат достапни или да бидат ограничени на определени пакети на опрема.


КонфигураторЦеновникНАЈДЕТЕ ЗАСТАПНИК
ТЕСТ ВОЗЕЊЕ
БИДЕТЕ ВО ТЕК
НА ВРВ

ПРЕНЕСЕТЕ НА ДРУГИТЕ ЗА НАС!

СПОДЕЛИ НА СОЦИЈАЛНИТЕ МРЕЖИ