КОНФИГУРИРАЈTE ГО СВОЕТО X-TRAIL ВОЗИЛО

Nissan Новиот X-Trail

МОЌТА Е ВО ВАШИ РАЦЕ

Колкава моќ ќе си дозволите? Откријте сега.

ЦЕНА

ТИП НА ГОРИВО

МОТОР

ПРЕНОС