X-TRAIL ОД НОВАТА ГЕНЕРАЦИЈА

Новиот  Nissan X-TRAIL  е достапен со повеќе пакети на опрема и неколку видови мотори. Изберете го  моделот  за да ги видите деталните спецификации, а со споредување пронајдете  го совршениот  X-TRAIL  за себе.

превземете го ценовникот (PDF)

7 модели достапни на 3 нивоа на опреми.

Visia

/

Acenta

/

Tekna

/


КонфигураторЦениброшураНАЈДЕТЕ ЗАСТАПНИК
ТЕСТ ВОЗЕЊЕ
БИДЕТЕ ВО ТЕК
НА ВРВ

ПРЕНЕСЕТЕ НА ДРУГИТЕ ЗА НАС!

СПОДЕЛИ НА СОЦИЈАЛНИТЕ МРЕЖИ