НОВИОТ NISSAN JUKE - ЦЕНИ И ОПРЕМА

Новиот Nissan Juke е достапен со неколку разни опреми и мотори. Одберете ја опремата за да можете да добиете подетални спецификации, па потоа употребете ги филтрите и алатките за споредба за да ја пронајдете својата совршена конфигурација.

Прикажаните слики се дадени како насока. Во одредени случаи се прикажани возила со спецификации кои не се достапни во Обединетото Кралство и не прикажуваат одреден модел, опрема или понуда. Прикажаните карактеристики може да бидат недостапни или ограничени на одредени пакети на опреми.

 

превземете го ценовникот (PDF)

12 модели достапни на 3 нивоа на опреми.

Visia

/

Acenta

/

Tekna

/


КонфигураторЦениброшураНАЈДЕТЕ ЗАСТАПНИК
ТЕСТ ВОЗЕЊЕ
БИДЕТЕ ВО ТЕК
НА ВРВ

ПРЕНЕСЕТЕ НА ДРУГИТЕ ЗА НАС!

СПОДЕЛИ НА СОЦИЈАЛНИТЕ МРЕЖИ