ТЕСТИРАН ДА ВООДУШЕВИ.

Поспортски, попаметен: повторно откријте
ги урбаните перформанси со новиот Nissan JUKE

ВИДЕТЕ ОДБЛИСКУ

Прикажаните слики се само насоки. Во некои примери, сликите не се од возила со UK спецификации и не претставуваат конкретен модел, степен или понуда. Прикажаните карактеристики може да не се расположливи, или може да бидат ограничени на избрани степени.


КонфигураторЦениброшураНАЈДЕТЕ ЗАСТАПНИК
ТЕСТ ВОЗЕЊЕ
БИДЕТЕ ВО ТЕК
НА ВРВ

ПРЕНЕСЕТЕ НА ДРУГИТЕ ЗА НАС!

СПОДЕЛИ НА СОЦИЈАЛНИТЕ МРЕЖИ