НОВИОТ NISSAN NOTE

ЦЕНИ И ОПРЕМА

Новиот NISSAN Note е достапен со различни пакети на опрема и со различни мотори.
Изберете конфигурација за да добиете детална спецификација.
Филтерите и алатките за споредување ќе ви помогнат да ја пронајдете Вашата совршена конфигурација.

превземете го ценовникот (PDF)

13 модели достапни на 4 нивоа на опреми.

Acenta Plus

/

Visia

/

Acenta

/

Tekna

/


КонфигураторНАЈДЕТЕ ЗАСТАПНИК
ТЕСТ ВОЗЕЊЕ
БИДЕТЕ ВО ТЕК
НА ВРВ

ПРЕНЕСЕТЕ НА ДРУГИТЕ ЗА НАС!

СПОДЕЛИ НА СОЦИЈАЛНИТЕ МРЕЖИ