НОВА NISSAN MICRA

ЦЕНИ И СПЕЦИФИКАЦИИ

Новата NISSAN Micra нуди избор од неколку нивоа на опрема и мотори. За секоја од верзиите наведени се детални спецификации. За да ја најдете Вашата идеална комбинација, можете да пребарате преку филтерите и алатките за споредување.

ПРЕЗЕМИ ГИ ТЕХНИЧКИТЕ СПЕЦИФИКАЦИИ ВО PDF формат

13 модели достапни на 5 нивоа на опреми.

Visia

/

Acenta

/

Acenta Look

/

Tekna

/

Tekna premium

/


КонфигураторЦениНАЈДЕТЕ ЗАСТАПНИК
ТЕСТ ВОЗЕЊЕ
БИДЕТЕ ВО ТЕК
НА ВРВ

ПРЕНЕСЕТЕ НА ДРУГИТЕ ЗА НАС!

СПОДЕЛИ НА СОЦИЈАЛНИТЕ МРЕЖИ