Главни карактеристики

Новата NISSAN MICRA

КОМПЛЕТНО НОВА

ДИЗАЈНИРАНА И КОНСТРУИРАНА ДА ЈА НАДМИНЕ КОНКУРЕНЦИЈАТА , КОМПЛЕТНО НОВАТА MICRA Е ПОВЕЌЕ ОД АВТОМОБИЛ. ПОКРАЈ ВАС ДОБИВА СВОЈ КАРАКТЕР И ЛИЧНОСТ.


КаталогЦениНАЈДЕТЕ ЗАСТАПНИК
БИДЕТЕ ВО ТЕК
НА ВРВ

ПРЕНЕСЕТЕ НА ДРУГИТЕ ЗА НАС!

СПОДЕЛИ НА СОЦИЈАЛНИТЕ МРЕЖИ