НОВАТА NISSAN NAVARA

Моќтa и интелегенцијата се основните карактеристики на новата Nissan Navara. Силната атлетска надворешност и најновите технологии прават да се чувствувате удобно во секојдневниот контакт со светот. Ултимативно pick-up возило кое е подготвено за сите предизвици.

Прикажаните слики се дадени само како илустрација. На некои фотографии се возила што не одговараат на спецификации за Р.Македонија и не го претставуваат дадениот модел, дополнителната опрема и понуда. Прикажаните карактеристики може недостасуваат или ограничени за некој пакет од дополнителната опрема. Гаранција на производителот: 5 години/160.000 поминати километри, во зависност од тоа кој услов прв ќе се исполни. Не е вклучен e-NV200.


ЦениНАЈДЕТЕ ЗАСТАПНИК
БИДЕТЕ ВО ТЕК
НА ВРВ

ПРЕНЕСЕТЕ НА ДРУГИТЕ ЗА НАС!

СПОДЕЛИ НА СОЦИЈАЛНИТЕ МРЕЖИ